מאפינס תפוזים ומייפל קלים בקערה אחת בלבד

חני קונאשויליעל ידי חני קונאשוילי  , ,

עוגות תפוזים אישיות עם מייפל, קוקוס וקפה שהכי מתאימות לשבת בבוקר, מתכון קל ומוצלח שימלא את הבית בניחוחות תפוזים ומייפל ממכרים!

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 15 דקות

    40 דקות

    55 דקות

  • 12 מאפינס / תבנית בקוטר 24

מצרכים למתכון

2 כוסות קמח

100 גרם קוקוס

1 כוס סוכר

1 שקית אבקת אפייה

2 שקיות סוכר וניל

כוס שמן

3/4 מיץ תפוזים עדיף סחוט טרי

1 כפית נס קפה

3/4 כוס מים רותחים

3 ביצים טרופות

שקדים פרוסים לפי העין

שמן לשימון התבנית

סירופ מייפל לזיגוג

הוראות הכנה

בקערה גדולה נערבב היטב קמח עם קוקוס, סוכר, אבקת אפייה וסוכר וניל.

נוסיף בהדרגה שמן, מיץ תפוזים, נס קפה, מים וביצים ונערבב רק עד שהקמח נעלם.

נשמן תבניות מאפינס אישיות או תבנית עוגה בקוטר 26 וניצוק לתוכה את בלילת העודה.

נפזר שקדים פרוסים לפי העין ונאפה את העוגות בתנור חם על 160 מעלות למשך 20 דקות, נוציא ונפזר עוד קצת שקדים ונחזיר לאפייה של 20-30 דקות (תלוי בגודל התבניות ובתנור).

המאפינס מוכנים כאשר הם זהובים וקיסם יוצא יבש.

לאחר האפייה, כשהמאפינס עדיין חמים, ניצוק על המאפינס סירופ מייפל לפי הטעם.

ליצירת עוגות תפוזים אישיות מרובעות השתמשו בתבניות מאפינס קרטון בצורת ריבוע, הצורה המושלמת להגשת עוגה אישית בבוקר שבת!


טופ 5 - העוגות הפופולריות ביותר:

  1. עוגת ביסקוויטים
  2. עוגת לוטוס
  3. עוגת מייפל
  4. עוגת תפוזים
  5. סופלה שוקולד

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00