FoodisGood

כרובית אפויה בתנור בתיבול הכי טעים שתטעמו!

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
מתכון לכרובית אפויה, פריכה ופיקנטית, תוספת נהדרת לצד ארוחת צהרים או ערב. כדאי להכין את הכרובית בתנור ואפשר גם בסיר טיגון ללא שמן.

מצרכים:

  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף רוטב סריראצ'ה
  • מיץ של 1 ליים
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 כרובית בינונית, חתוכה לפרחים
  • מעט מלח גס
  • פלפל שחור טחון טרי
  • 1 כפית כוסברה קצוצה, לקישוט

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל- 210 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. שוטפים היטב ומסננים את פרחי הכרובית.
  3. מערבבים בקערה גדולה את מרכיבי הרוטב: שמן זית, רוטב צ'ילי מתוק, רוטב סריראצ'ה, מיץ ליים ושום כתוש.
  4. מוסיפים לרוטב את פרחי הכרובית ומערבבים עד שהכרובית מצופה ברוטב מכל הצדדים.
  5. מעבירים למגש האפייה, בשכבה אחת ומפזרים בנדיבות מחל ופלפל.
  6. אופים בין 30 ל -35 דקות עד שפרחי הכרובית חרוכים מעט ורכים.
  7. מקשטים בכוסברה ומגישים.
    בתאבון!

עוד מתכוני כרובית טעימים במיוחד

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.