FoodisGood

מתכון: עוגת פירות יבשים בחושה ב-10 דקות עבודה

עוגת פירות יבשים היא עוגה נהדרת למתחילים ובכלל עוגה מתוקה ומאוד אהובה, במיוחד בט"ו בשבט. העוגה שלנו בחושה ומהירת הכנה, בדיוק כמו שעוגת פירות יבשים קלאסית צריכה להיות.

מתכון לעוגת פירות יבשים

זמן עבודה: 10 דקות | תבנית: 2 תבניות אינגליש קייק קרטון או תבנית אינגליש קייק גדולה

מצרכים:

  • 3 ביצים
  • 3 כפות שמן
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס קמח תופח
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 3 כפות שמן
  • 400 גרם פירות יבשים – מיקס פירות חתוך לקוביות

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. משתמשים במטרפה ידנית ומערבבים בקערה גדולה את כל מצרכי העוגה.
  3. משמנים את התבנית עם חמאה או ספריי שמן ויוצקים את בלילת העוגה כך שהיא מגיעה ל- 3/4 גובה התבנית.
  4. אופים בתנור חם למשך 30-40 דקות, העוגה מוכנה שהיא משחימה בצורה דיי אחידה בחלקה העליון.
  5. מצננים את העוגה ופורסים.
    בתאבון!

מכינים את העוגה לט"ו בשבט? כדאי לכם לבקר בעמוד המתכונים המלא, ממש כאן >> מתכונים לט"ו בשבט

קיש בצל מקורמל עם ברוקולי וגבינות

הטעם המיוחד של הבצל המקורמל לצד השמנת והגבינות יוצרים קיש בצל אולטימטיבי! בעזרת המתכון הבא נלמד איך מכינים קיש בצל מקורמל מושלם שמתאים לכל אירוע!

שטרודל תפוחים עם בצק ביתי מדהים

מתכון לשטרודל תפוחים אמיתי עם בצק פריך ונימוח ומילוי תפוחים עשיר. שטרודל תפוחים הוא אחד מהמאפים המתוקים הכי אהובים בכל העולם.
אפשר להכין את המתכון עם בצק עלים קנוי, אך לתוצאה מושלמת עדיף להכין בצק ביתי טעים, לפי המתכון המצורף.

דילוג לתוכן