Refresh

This website www.foodisgood.co.il/general/whole-wheat-pasta-with-tuna/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

FoodisGood

פסטה מחיטה מלאה עם טונה ועגבניות

מחפשים אלטרנטיבה בריאה לפסטה? זה המתכון בשבילכם! מנת פסטה פנה מחיטה מלאה שמשלבים עם טונה וירקות, ארוחה מהירה ומשביעה שאפשר גם לארוז ולקחת לעבודה.

זמן הכנה: 5 דק' | זמן בישול: 15 דק' | סה"כ: 20 דק'

מצרכים:

  • 1 חבילת פסטה פנה מחיטה מלאה (או כל פסטה אחרת שאוהבים)
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל אחד גדול קצוץ דק
  • 2 פלפל חריף קטנים חתוך לעיגולים (אופציונלי)
  • 2 שיני שום כתושות
  • 3 כפות רוטב פסטו
  • 2 כפות שמנת לבישול
  • 2 קופסאות טונה מסוננות
  • חופן זיתים שחורים
  • מספר עגבניות שרי חצויות
  • גבינת פרמזן מגוררת לקישוט

הוראות הכנה:

  1. מבשלים את הפסטה על פי הוראות ההכנה שעל האריזה, מסננים ומעבירים לקערה.
  2. בינתיים מטגנים בשמן את הבצל והשום מספר דקות, מוסיפים פלפל הצ'ילי ומטגנים עד להזהבה.
  3. מוסיפים פסטו, שמנת וטונה. מערבבים ומבשלים כ – 5 דקות נוספות.
  4. לבסוף, מוסיפים זיתים חתוכים ועגבניות שרי.
  5. שופכים את הרוטב על הפסטה, מערבבים, מפזרים גבינת פרמזן מעל ומגישים.
    בתאבון!

7 מתכוני פסטה מומלצים במיוחד:

עוד רעיונות לארוחות בריאות

שיתוף
WhatsApp
Facebook
Pinterest
Email
דילוג לתוכן