
ספגטי ברוטב עגבניות "סבתא" בסיר אחד
על ידי שף בני בן-דוד מתכונים קלים, פסטה ונודלס, תוספות
מתכון לספגטי הכי פשוט והכי טעים. ספגטי "סבתא" ברוטב עגבניות עם טעם של פעם שמכינים בסיר אחד בלבד. מתכון שמתאים לילדים וגם למבוגרים. ניתן להשתמש בכל סוג פסטה וליהנות מתוספת מהירה לכל ארוחה.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
10 דקות
20 דקות
30 דקות
- 6 סועדים
הוראות הכנה
את הספגטי נבשל לפי הוראות היצרן, נסנן ונשאיר בסיר כ-1/2 כוס ממי הבישול.
נוסיף לסיר הספגטי את שאר מצרכי המתכון, לפי הסדר: שום, רסק עגבניות, עגבניות מגורדות, תבלינים ושמן זית.
נערבב היטב ונבשל על אש בינונית עד לספיגת הטעמים.
טיפים ושדרוגים למתכון:
להכנת המתכון ניתן להשתמש בספגטי או כל סוג פסטה אחר (פנה, פרפרים וכד'..)
להכנת ספגטי לילדים ניתן לוותר על הפפריקה החריפה.
ניתן להוסיף לסיר גם רצועות גזר בכדי להעשיר את רוטב העגבניות.
לא כדאי לוותר על הסוכר, הוא משפר מאוד את טעם רוטב העגבניות ומוריד את החומציות.
אין עליו ויכוח - רוטב עגבניות לפסטה הוא האהוב ביותר, אבל יש לנו עמוד מעולה שמרכז עוד רטבים מעניינים לפסטה - משמנת פטריות ועד בטטה >> רטבים לפסטה
שיתוף >>
10 דירוגים וחוות דעת
מעולה !!!
27/09/2017
הפסטה הכי טעימה שאכלתי
נופר
05/03/2017
לא הבנתי…… לא צריך לבשל את הרוטב בנפרד?
להוסיף את כל המצרכים כמו שהם לסיר הפסטה?
ומה עושים עם כוס המים שהשארנו ממי הבישול? מוסיפים אחרי? שלא יהיה יבש?

20/08/2016
היי יוסף,
בהחלט ניתן לשדרג את רוטב העגבניות עם מעט אורגנו.
תלוי כמובן בטעם האישי 🙂
יונה
20/08/2016
הכנתי ויצא סבבה לגמרי
לא בדיוק הספגטי שאני זוכרת
העיקר שהיה טעים לחיך
יוסף
20/08/2016
אהלן המתכון נראה טעים האם יהיה כדאי להוסיף לרוטב העגבניות גם אורגנו? שמעתי שזה מעשיר את הרוטב האם ילדים אהבו גם? תודה
ניצת
20/08/2016
אכן ספגטי של סבתא אצלנו לא משנה איזה תבשיל מיוחד סבתא תכין תמיד אבל תמיד יהיה ביקוש לספגטי ברוטב עגבניות של סבתא!
טעיםם
12/07/2016
פשוט פסטה ברוטב עגבניות כמו שילדים אוהבים אצלי אפילו אוהבים רוטב עגבניות קצת פיקנטי
דני מטוס, ת"א
21/03/2016
מתכון מנצח לספגטי סבתא. לבשל את הספגטי ב-חצי מהזמן הנדרש, לשמור כוס ממי הבישול ולסנן את הספגטי. במחבת עמוק לטגן כ10 שיני שום עד שצבען משתנה מלבן לבלונד, מוסיפים רסק עגבניות איטלקי Mutty מצנצנת+ חבילת פטרוזיליה קצוצה+חצי כוס יין אדום, + כף סוכר+ כוס מים רותחים+מלח ים אטלנטי+פלפל לבן כתוש, לערבב היטב ולבשל על אש קטנה כ-15 דקות. להוסיף את הספגטי החצי מבושל+כוס מי הבישול , לערבב ולבשל עוד 5 דקות. להגיש מיד עם הרבה גבינת פרמז'ן מגורדת. בהצלחה!
נועה
13/02/2016
דווקא יצא לי טעים מאוד.
אפשר להוסיף קצת שמנת לרוטב?
איילת
11/01/2016
יצא לי מטבוחה הכנתי בדיוק כמו שרשום במתכון
לא ממליצה