פשטידת פסטה פרווה קלה להכנה
על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, פסטה ונודלס, פשטידות וקישים, תוספות
עם מינימום מצרכים ובלי הרבה עבודה ניתן להכין מאפה פסטה קל וטעים שמתאים לארוחת ערב קלילה או לאירוח.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
10 דקות
40 דקות
50 דקות
- תבנית מרובעת בינונית
מצרכים למתכון
חבילת ספגטי מבושל
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
4 ביצים טרופות
3 כפות שמן
2 כפות מים
2 כפות קמח
תבלינים: מלח, פלפל, אגוז מוסקט, אבקת מרק בצל
הוראות הכנה
לאחר בישול הספגטי נסנן מנוזלים ונעביר לקערה גדולה. נצנן לטמפרטורת החדר.
נערבב עם הספגטי את שאר מצרכי הפשטידה היטב.
נשמן תבנית מרובעת בינונית וניצוק לתוכה את תערובת הפשטידה, נשטח.
נכסה את התבנית בנייר כסף ונאפה את הפשטידה כ-40 דקות בתנור חם על 180 מעלות.
לאחר 20 דקות נסיר את נייר הכסף ונמשיך לאפות 20 דקות נוספות.
ניתן להכין את הפשטידה בתבניות בגדלים שונים.
1 דירוגים וחוות דעת
חדוה
אפשר להוסיף גזר מגורד מאודה ואפונה עדינה של סנפרוסט מוסיף טעם .