
פשטידת פסטה פרווה קלה להכנה
על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, פסטה ונודלס, פשטידות וקישים, תוספות
עם מינימום מצרכים ובלי הרבה עבודה ניתן להכין מאפה פסטה קל וטעים שמתאים לארוחת ערב קלילה או לאירוח.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
-
10 דקות
40 דקות
50 דקות
- תבנית מרובעת בינונית
הוראות הכנה
לאחר בישול הספגטי נסנן מנוזלים ונעביר לקערה גדולה. נצנן לטמפרטורת החדר.
נערבב עם הספגטי את שאר מצרכי הפשטידה היטב.
נשמן תבנית מרובעת בינונית וניצוק לתוכה את תערובת הפשטידה, נשטח.
נכסה את התבנית בנייר כסף ונאפה את הפשטידה כ-40 דקות בתנור חם על 180 מעלות.
לאחר 20 דקות נסיר את נייר הכסף ונמשיך לאפות 20 דקות נוספות.
ניתן להכין את הפשטידה בתבניות בגדלים שונים.
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
חדוה
10/08/2017
אפשר להוסיף גזר מגורד מאודה ואפונה עדינה של סנפרוסט מוסיף טעם .

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!