
פסטה מוקרמת • מצאנו מתכון מנצח!!
על ידי FoodisGood מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, פסטה ונודלס
מתכון להכנת פסטה מוקרמת ברוטב שמנת ופטריות. המנה כל-כך קלה להכנה ובו בזמן כל-כך טעימה. מאוד מתאימה לארוחת ערב מושחתת ולאירוח בשבועות.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
15 דקות
20 דקות
35 דקות
- 3-4 סועדים
הוראות הכנה
אחרי שהפסטה מוכנה יש לצנן אותה למשך 15 דקות בטמפרטורת החדר.
בסיר בינוני עם מעט שמן מטגנים בצל קצוץ עד שהופך שקוף.
מעבירים ללהבה נמוכה ומוסיפים שמנת, חמאה,אגוז מוסקט ופטריות.
כשהחמאה נמסה והשמנת חמה מוסיפים את אבקת מרק הפטריות ומערבבים היטב למניעת גושים.
מסדרים את הפסטה בתבנית פיירקס גדולה (או תבנית חד פעמית לתנור).
שופכים את רוטב שמנת הפטריות על גבי הפסטה (חשוב לשפוך באופן אחיד).
מפזרים מעל לפסטה גבינה צהובה ומוצרלה, כמה שאוהבים.
מכניסים את הפסטה להקרמה בתנור על מצב גריל למשך 3-6 דקות, עד שהגבינה הופכת מוקרמת , מזהיבה ומבעבעת.
זהו, הפסטה שלכם מוקרמת וכל-כך טעימה, זהירות - הגבינה המוקרמת רותחת!
אם היינו מספרים לכם שיש עוד מנות מוקרמות טעימות לא פחות, הייתם מאמינים?
- כרובית מוקרמת - תענוג אמיתי
- מרק בצל - מוקרם ומושחת
- תפוח אדמה מוקרם שתעופו עליו
אם אתם חסידים של פסטה, אל תפספסו את אוסף המתכונים הבא >> רוטב לפסטה - כל הרטבים המומלצים
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











