FoodisGood

תפוחי אדמה מדורה על המנגל

זה להיט! את תפוחי האדמה מבשלים במיקרוגל ומעבירים למנגל לסיום הצלייה – תפוחי האדמה מקבלים טעם של תפוחי אדמה מדורה והמרקם מושלם. מתכון מנצח לעונת המנגלים שבפתח, חובה לנסות!

זמן עבודה: 10 דקות | 4 תפוחי אדמה

מצרכים:

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים
  • תרסיס שמן זית
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • מעט טימין מיובש

הוראות הכנה:

  1. את תפוחי האדמה שוטפים היטב ובעזרת סכין מחוררים 3 פעמים בכל תפוח אדמה.
  2. מסדרים את תפוחי האדמה בצלחת שמתאימה למיקרוגל ומבשלים למשך 10 דקות.
  3. חוצים את תפוחי האדמה לשניים, מועכים קלות בעזרת מערוך, מרססים היטב בספריי שמן זית ומתבלים.
  4. מעבירים למנגל למשך 4-6 דקות, תלוי ברמת החום במנגל וברמת הצלייה הרצויה.

*שימו לב – ניתן להכין יותר מ-4 תפוחי אדמה אך בחימום במיקרוגל יש לחמם רק 4 בכל פעם (או 6 תפוחי אדמה קטנים).

עוד מתכוני מנגל מנצחים:

פסטה מחיטה מלאה עם טונה ועגבניות

מחפשים אלטרנטיבה בריאה לפסטה? זה המתכון בשבילכם! מנת פסטה פנה מחיטה מלאה שמשלבים עם טונה וירקות, ארוחה מהירה ומשביעה שאפשר גם לארוז ולקחת לעבודה.

מדריך הכנה: רוטב הולנדז ב-5 דק' עבודה

מתכון נהדר לרוטב הולנדז קלאסי בשלושה שלבים פשוטים שמשתלב נהדר עם מנת אגס בנדיקט ומתאים להגשה גם לצד דגים מטוגנים או כמטבל לירקות. מומלץ להכין בסמוך להגשה.

דילוג לתוכן