FoodisGood

עוגת וניל-מקופלת קלה להכנה וללא אפייה

מתכון מעולה לעוגת וניל קרה ללא אפייה שממש קל להכין! העוגה מתאימה למתחילים היות ואין בה שלבים מסובכים כלל. הטעם נהדר וניתן לשמור את העוגה במקפיא ולהוציא מתי שמתחשק.

זמן עבודה: 15 דקות | תבנית: עגולה בקוטר 24 ס"מ

מצרכים:

  • 250 גרם עוגיות פתי-בר שוקולד
  • 100 גרם חמאה
  • 2 גביעי שמנת מתוקה
  • 1 גביע גבינה לבנה 9%
  • 1 גביע גבינת שמנת מסקרפונה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 חבילת פודינג וניל
  • כפית תמצית וניל
  • לשכבה עליונה: 2-3 חטיפי מקופלת גדולים

הוראות הכנה:

  1. מתחילים בהמסת החמאה במיקרוגל – 30 שניות בכל פעם, עד שהחמאה נמסה לחלוטין.
  2. מפוררים את הפתיבר לפירורים גסים ומערבבים עם החמאה הנמסה כך שכל הפירורים סופגים חמאה.
  3. משטחים את הפירורים לתחתית התבנית, לוחצים עם תחתית של כוס זכוכית, מכסים ומכניסים למקפיא.
  4. בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג וניל עד לקצף יציב. מוסיפים בהדרגה גבינה לבנה, שמנת מסקרפונה ותמצית וניל.
  5. יוצקים את בלילת העוגה מעל לפירורים שישבו במקפיא. מכסים את התבנית ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.
  6. לאחר שעתיים מוציאים את העוגה מהקפאה ומגרדים מעליה את חטיפי המקופלת בעזרת פומפייה (על הצד הבינוני).
  7. מכסים שוב ומחזירם למקפיא. העוגה מוכנה לאחר 4 שעות הקפאה. תיהנו!

עוד עוגות וניל שכדאי לנסות:

קאפקייקס • 10 מתכונים הכי מומלצים

הקאפקייק הוא קינוח מושלם – תמיד טעים ומתאים לכל אירוע , קל להכנה והזדמנות מצויינת לפעילות יצירתית עם הילדים. אספנו עשרה מתכונים לקאפקייקס נהדרים.

סלטים משביעים ובריאים עם קטניות

הקטניות מלאות בהמון ערכים תזונתיים, בעיקר חלבון וסיבים תזונתיים והן מהוות בסיס מעולה לסלטים משביעים לאורך זמן. אספנו 4 סלטים בריאים ומעניינים עם קטניות.

12 מנות עוף מיוחדות מהמטבח האסייתי

בואו לגלות טעמים חדשים וליהנות ממנות עוף חדשות בסגנון אסייתי. הרטבים והתבלינים המיוחדים משדרגים כל מנת עוף שאנחנו מכירים והופכים אותה לחוויה של ממש.

דילוג לתוכן