
עוגת רולדה וניל עם קרם קפה
על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה) עוגות
מתכון לעוגת רולדה וניל במילוי קרם קפה ובציפוי שוקולד! עוגה טעימה במיוחד, נהדרת לאירוח או לשבת.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
30 דקות
30 דקות
1 שעה
- תבנית תנור / רולדה אחת
מצרכים למתכון
לרולדה
4 ביצים
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס קמח
חצי כפית אבקת אפייה
קורט מלח
2 כפות שמן
כף מיץ לימון
כפית תמצית וניל
לקרם קפה
1 שמנת מתוקה
1 חב' פודינג וניל
2 כפיות נס קפה
כפית ליקר קפה
כוס חלב
לציפוי שוקולד
1 שמנת מתוקה
1 שוקולד מריר
הוראות הכנה
הכנת בסיס הרולדה
בקערת מיקסר, על מהירות גבוהה נקציף את החלבון והסוכר לקציפה יציבה.
נוריד מהירות ונוסיף לקערה את שאר חומרי הרולדה.
נשמן נייר אפייה ונניח על תבנית של תנור. ניצוק את הבלילה ונאפה בתנור חם 180° כ- 25 דקות, נוציא ונצנן.
נפריד את העוגה מנייר האפייה ונתחיל בהכנת הקרם.
הכנת קרם קפה
בקערת המיקסר נקציף ביחד שמנת, פודינג וניל, נס קפה, ליקר וחלב לקרם יציב.
נמרח את קרם הקפה על הרולדה ונגלגל בעדינות לרולדה עגולה ויפה.
הכנת ציפוי שוקולד
במיקרוגל או על בן מארי נמיס שמנת מתוקה עם שוקולד מריר, נניח מעט להתייצבות ונשפוך על הרולדה מלמעלה באופן אחיד.
נניח להתייצבות הגנאש מספק דרות בטמפרטורת החדר ונאחסן את העודה במקרר.

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!