
עוגת רולדה וניל עם קרם קפה
על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה) עוגות
מתכון לעוגת רולדה וניל במילוי קרם קפה ובציפוי שוקולד! עוגה טעימה במיוחד, נהדרת לאירוח או לשבת.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
30 דקות
30 דקות
1 שעה
- תבנית תנור / רולדה אחת
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
הכנת בסיס הרולדה
בקערת מיקסר, על מהירות גבוהה נקציף את החלבון והסוכר לקציפה יציבה.
נוריד מהירות ונוסיף לקערה את שאר חומרי הרולדה.
נשמן נייר אפייה ונניח על תבנית של תנור. ניצוק את הבלילה ונאפה בתנור חם 180° כ- 25 דקות, נוציא ונצנן.
נפריד את העוגה מנייר האפייה ונתחיל בהכנת הקרם.
הכנת קרם קפה
בקערת המיקסר נקציף ביחד שמנת, פודינג וניל, נס קפה, ליקר וחלב לקרם יציב.
נמרח את קרם הקפה על הרולדה ונגלגל בעדינות לרולדה עגולה ויפה.
הכנת ציפוי שוקולד
במיקרוגל או על בן מארי נמיס שמנת מתוקה עם שוקולד מריר, נניח מעט להתייצבות ונשפוך על הרולדה מלמעלה באופן אחיד.
נניח להתייצבות הגנאש מספק דרות בטמפרטורת החדר ונאחסן את העודה במקרר.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











