FoodisGood

סביצ'ה סלמון רענן עם עשבי תיבול ואבוקדו

הסביצ'ה מגיע אלינו היישר מפרו, הלא הוא המאכל הלאומי של פרו! הסביצ'ה מורכב מדג נא המושרה בלימון ומלח ובתוספת שלל ירקות. בעזרת המתכון הבא תלמדו להכין סביצ'ה סלמון מרענן במיוחד עם טוויסט של אבוקדו!

מתכון לסביצ'ה סלמון

מצרכים:

  • 100 גרם דג סלמון נקי מעור
    *אל תזרקו את העור תוכלו להכין ממנו סלמון סקין מעולה!
  • כף פטרוזיליה קצוצה
  • חצי בצל סגול קצוץ דק דק
  • 5 גבעולי עירית קצוצים
  • 3 כפות שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • רבע כפית מלח
  • חצי אבוקדו גדול – חתוך לקוביות

הוראות הכנה:

  1. מטפלים בסלמון: חותכים אותו לקוביות קטנות בעובי זרת ומניחים בקערה.
  2. מוסיפים לקערת הסלמון פטרוזיליה, בצל סגול, עירית, מיץ לימון ומערבבים.
  3. מוסיפים מלח, מתחילים מרבע כפית ואחר כך מוסיפים עוד בהתאם לטעם אישי.
  4. כעת מוסיפים את שמן הזית והאבוקדו ומערבבים.
  5. טועמים, מוסיפים מלח לפי הטעם ומגישים.
    בתאבון!

הערות לסביצ'ה מושלם:

  1. ניתן להכין את הסביצ'ה מסלמון או מהדגים הבאים: לוקוס / טונה אדומה. אפשר גם לשלב מספר סוגי דגים.
  2. את התיבול יש להכין ממש לפי הסדר – יש להקפיד לשים קודם לימון ומלח ורק לאחר מכן את שמן הזית כדי שלא יפריע ללימון והמלח לכבוש את הסלמון למידה הרצויה בסביצ'ה.
  3. אם מכינים את הסביצ'ה ולא מגישים על המקום המרקם ישתנה והדג יתרכך, כדי להכין סביצ'ה מבעוד מועד יש להכין את הסלט עצמו ללא התיבול ורק לפני ההגשה לערבב עם התיבול (לימון, מלח ושמן זית).

עוד מתכוני סלמון מהממים:

מתכון למאפינס וניל מתוק ומהיר

מתכון למאפינס וניל מתוק ונהדר שמכינים ממש בקלות. מגישים ככיבוד בכל אירוע ואירוח או מגישים לצד פרי חתוך ויוגורט ונהנים מארוחה מתוקה וטעימה שמתאימה לכל שעות היום.

פרגיות במרינדה • 5 מתכונים נבחרים

המרינדה הופכת מנת פרגיות פשוטה למלאה בטעמים. כמובן שמומלץ להשרות כמה שיותר זמן, אבל אם אין לכם זמן, אפילו חצי שעה של השרייה תספיק! הנה כמה מתכונים מעניינים לפרגיות במרינדות שונות.

4 מתכונים לעוגות טחינה הכי טעימות שיש

אם אתם אוהבי טחינה מושבעים (כמונו), בטוח תשמחו לגלות שאספנו לכם 4 מתכונים מנצחים לעוגות טחינה בשילובים שונים. מתמרים ועד ריבת חלב, בואו להכין את עוגות הטחינה הכי טעימות שיש!

דילוג לתוכן