FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

מנה לזוג: פסטה עם סלמון ברוטב שמנת ותרד

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
פסטה וסלמון זה שילוב נהדר וכשמשלבים את זה עם רוטב שמנת ותרד בכלל מקבלים מנה משגעת בטעמים. היום בתפקיד הראשי דג סלמון במחבת, שמבושל עם פסטה ותרד ברוטב שמנת. ארוחה מלאה, טעימה ואפילו קלה להכנה. אפשר להכפיל כמויות.

מתכון לפסטה סלמון ברוטב שמנת

מצרכים:

  • 100 גרם פסטה פרפלה או כל סוג שאוהבים
  • 2 נתחי פילה סלמון ללא העור
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 בצלי שאלוט קצוצים דק
  • 200 גרם עלי תרד טריים ללא גבעולים
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 שמנת לבישול 15%
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. מבשלים את הפסטה אל דנטה, בהתאם להוראות שעל האריזה. מסננים.
  2. מניחים את הדג בצלחת, משמנים במעט שמן ומתבלים במעט מלח ופלפל.
  3. מטגנים במחבת בינונית את נתחי הדג, כ – 4 דקות מכל צד ומעבירים לצלחת.
  4. באותה המחבת מטגנים בצלי שאלוט, שום מלח ופלפל. מוסיפים עלי תרד ומבשלים עד שהתרד מתרכך.
  5. מוסיפים שמנת ומבשלים כך שהרוטב מצטמצם מעט. מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב.
  6. מחזירים את הסלמון למחבת, מכסים, מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
  7. מקשטים בפרוסות לימון ומגישים.
    בתאבון!

עוד מתכוני סלמון טעימים במיוחד:

עוד עיקריות חלביות נהדרות

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email