FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

תעיזו: סלמון ברוטב מייפל משגע

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

הוא טעים בטריאקי ואפילו סתם כך עם מלח ופלפל, סלמון בתנור הוא אחת המנות הפופולריות ביותר בישראל. היום יש לנו המלצה בשבילכם – תעיזו! ותכינו את המתכון הבא לסלמון בזיגוג מייפל, אתם לא תתחרטו.

מה צריך?

  • 3 פילה סלמון נקי
  • 1/4 כוס סירופ מייפל
  • 2 כפיות רוטב סויה
  • 1 שן שום כתושה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/8 כפית פלפל שחור

איך מכינים?

  1. בקערה בינונית מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב.
  2. מסדרים את הסלמון בתבנית פיירקס עגולה ומכסים ברוטב.
  3. סוגרים עם ניילון נצמד ומניחים את הסלמון במקרר למשך 30 דקות. בזמן הזה הדג סופח את טעמי המרינדה בצורה הטובה ביותר.
  4. מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים את הסלמון 12-18 דקות, עד שהסלון מתפרק בקלות (יש לבדוק עם מזלג בזהירות).

יש לנו עוד מתכונים שאתם חייבים להכיר:

 

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email