סלט קוביות בטטה ואגוזים ברוטב מייפל

על ידי FoodisGood  , , , , ,

המתכון של ענת כרמי לסלט קוביות בטטה ממכר עם אגוזים, חמוציות ובצל סגול מוקפצות ברוטב מייפל מתקתק. סלט טעים, צבעוני וקל להכנה שלא תפסיקו לנשנש.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 10 דקות

    20 דקות

    30 דקות

  • 2-3 סועדים

מצרכים למתכון

2 בטטות - קוביות ללא קליפה

3 כפות שמן זית

בצל סגול גדול - רצועות

חופן חמוציות

2 חופני אגוזי מלך קצוצים גס

מלח ופלפל

סירופ מייפל

הוראות הכנה

בסיר נמוך ורחב נחמם שמן זית ובו נטגן את רצועות הבצל הסגול מספר שניות.

נוסיף לסיר את קוביות הבטטה ונקפיץ יחדיו, נבשל מספר דקות, עד לריכוך הבטטות.

נוסיף לסיר חמוציות ואגוזים, מלח ופלפל ונקפיץ עוד מספר דקות.

לסיום נזלף סירופ מייפל לפי הטעם, נערבב היטב ונבשל עוד כ-5 דקות, תוך כדי ערבוב.

נטעם ונתקן טעמים במידת הצורך.

הסלט העשיר הזה מלא בכל טוב, מה שהופך אותו לאחד הסלטים האהובים עלינו! תרשו לנו להציע לכם עוד כמה מתכוני בטטה עשירים שאנחנו ממש אוהבים:

ואם זה לא מספיק, מרוב שאנחנו אוהבים בטטה הכנו אוסף מתכונים מיוחד >> 15 מתכונים להכנה עם בטטה

שתפו את המתכון >>

5 דירוגים וחוות דעת

foodisgood

18/06/2017

היי עינת,
הסלט מוגש חם או קר לאחר קירור המקרר, הוא טעים כך וגם כך 🙂

עינת

05/05/2017

שלום.
תודה רבה על המתכון…
הסלט נשמר במקרר? מוכש קר או חם?
תודה

בשלנית גרועה 🙂

20/09/2016

הי מיכל,
אם מכינים את הסלט יום מראש, מגישים קר או שניתן לחמם במיקרו? מה מומלץ

foodisgood

28/07/2016

היי מיכל,
עדיף להכין את הסלט ביום בו את מגישה אותו.
הטעם לא יהיה פחות טוב אבל הבטטות יהיו רכות 🙂

מיכל

28/07/2016

כמה זמן מראש אפשר להכין את הסלט?אפשר יום קודם?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00