FoodisGood

סלט טונה ותירס במיונז • המתכון הקלאסי

המתכון שלנו לסלט טונה ותירס הוא הגרסה הקלאסית והבלתי מעורערת. הסלט כמובן משלב בצל ומומלץ לשדרג עם מלפפון חמוץ. הוא קל להכנה ומתאים לכל ארוחת ערב בשבוע. התירס המתקתק משתלב בצורה נהדרת עם מליחות הטונה והמרקם הקרמי של המיונז, ומציע טעם פשוט ומפנק. 10 דקות עבודה ויש לכם סלט טעים, משביע ומפנק.

זמן עבודה: 10 דקות

📌 אל תפספסו >> סלט טונה • 3 המתכונים הכי טובים

מצרכים:

  • 2 פחיות טונה בשמן
  • 1 פחית תירס (550 גרם)
  • 3 כפות מיונז
  • 1 בצל לבן
  • כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • מיץ מ- 1/4 לימון
  • 2-3 מלפפונים חמוצים (לא חובה אבל כדאי.

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מניחים את הטונה ומפוררים אותה היטב עם מזלג.
  2. את הבצל קוצצים הכי קטן שאפשר ומוסיפים לקערת הטונה.
  3. מוסיפים לקערה גם תירס, מיץ לימון ומיונז ומערבבים, טועמים ומתבלים במלח ופלפל. טועמים שוב ומתקנים טעמים.
  4. שומרים את הסלט בקופסה סגורה במקרר עד 3 ימים.
  • אם לא אוהבים בצל לבן, אפשר להשתמש בבצל סגול או להמיר בגבעול אחד של בצל ירוק קצוץ דק.
  • אם אוהבים יותר מיונז בהחלט אפשר להוסיף.

עוד סלטים קלאסיים מומלצים:

שיתוף
WhatsApp
Facebook
Pinterest
Email
דילוג לתוכן