FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלט וולדורף קלאסי לארוחות מושקעות

הוא מוכר בכל העולם, ובצדק! סלט וולדורף האהוב מצליח לשלב בצורה נהדרת פירות, ירקות ורוטב מדהים אחד. לפניכם מתכון לסלט וודורף אמיתי קלאסי. קל להכין וכיף לשדרג איתו את הארוחה!

אז איך מכינים סלט וולדורף?

זמן עבודה: 15 דקות | קערת סלט בינונית

מצרכים:

מצרכים לסלט:

  • 3 תפוחי עץ ירוקים – לחתוך לקוביות קטנות
  • 2-3 גבעולי סלרי שטופים – לקצוץ גס
  • 150 גר' ענבים – לחצות
  • 100 גר' אגוזי מלך חצויים
  • 4 עלי חסה שלמים לריפוד הקערה להגשת הסלט

מצרכים לרוטב וולדורף:

  • 2 כפות מיונז
  • 2 כפות יוגורט טבעי (רצוי יווני) – לסלט פרווה מחליפים בכף מיונז נוספת
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 כף מיץ לימון

הוראות הכנה:

  1. מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב בצנצנת ונותנים לטעמים להתאחד.
  2. בינתיים מרכיבים את הסלט – מרפדים תחתי קערה בעלי חסה שלמים.
  3. בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי הסלט – תפוחי עץ, סלרי, ענבים, אגוזי מלך .
  4. מעבירים את הסלט המעורבב לקערה המרופדת בעלי חסה ומעל שופכים את הרוטב באחידות.
    בתאבון!

עוד סלטים קלאסיים שלא כדאי לכם לפספס:

  1. סלט קולסלאו
  2. סלט טבולה
  3. סלט חצילים רומני
  4. סלט טורקי
  5. סלט קינואה

אוספי סלטים לפי נושאים

דילוג לתוכן