
סלט חצילים ועגבניות רומני
על ידי המטבח של שרית מנות ראשונות, מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, סלטים וירקות
על סלט החצילים הרומני שלי לא מוותרים בשישי, הוא ועוד כמה סלטים מוצלחים הפכו להיות נוהל קבוע אצלי בבית. הילדים אוהבים את זה והמבוגרים עוד יותר. המתכון קל ופשוט והסלט בריא מאוד וממש דל בקלוריות. אני אוהבת להכניס חלה לתנור ולהוציא ממש לפני ההגשה.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
10 דקות
20 דקות
30 דקות
- סלט חצילים גדול
הוראות הכנה
את החצילם עוטפים בנייר כסף ומניחים על הגז עד לריכוך. כאשר החציל רך, מורידים מהאש ומעבירים לקרש חיתוך. חוצים את החציל לשניים ומרוקנים את תוכנו, את הקליפה זורקים. בעזרת סכין חדה קוצצים היטב את החציל ומעבירים לקערה לצינון.
מהעגבניות יוצרים קוביות קטנות (כמו של סלט רגיל) ומוסיפים לקערה. קוצצים את 2 סוגי הבצלים דק ומוסיפים גם כן לקערה. מתבלים בשמן זית ושום כתוש, מערבבים היטב ומעבירים לכלי הגשה.
אנחנו לא יכולים לדמיין את המטבח שלנו בלי חצילים, אם גם אתם חושבים כך, כדאי מאוד שתכירו את העמודים הבאים:
שיתוף >>
2 דירוגים וחוות דעת
יוליה
07/09/2018
מעולה!
הפך את הסלט למרענן. ממש מציין
דורון
26/11/2016
יצא מדהים! תודה.

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!