FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מדריך: תפוחי אדמה מושלמים בסיר טיגון ללא שמן

מתכון מדויק להכנת תפוחי אדמה קטנים באייר פריי. לתפוחי האדמה יש מרקם מושלם – פריך מבחוץ ורך ומנחם מבפנים. זה המתכון הכי טוב שיש לתפוחי אדמה בסיר טיגון ללא שמן.

מצרכים:

מצרכים לעוגה:

  • 1.5 קילו תפוחי אדמה קטנים
  • כף שמן זית
  • כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל
  • כף פטרוזוליה קצוצה / כוסברה / שמיר (מה שאוהבים)

הוראות הכנה:

  1. שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומייבשים במגבת מטבח נקייה.
  2. מניחים את תפוחי האדמה בקערה גדולה ומוסיפים פנימה שמן זית וחצי כפית מלח.
  3. מחממים את סיר הטיגון ל-200 מעלות ומכוונים את הטיימר ל-20 דקות.
    מחכים שהסיר יתחמם ומכניסים פנימה את תפוחי האדמה למשך 10 דקות בישול.
  4. מוציאים את הסיר, מערבבים או מנערים היטב את תפוחי האדמה למחזירים ל10 דקות נוספות.
  5. מעבירים את תפוחי האדמה לקערה, מוסיפים חצי כפית מלח, פלפל שחור וירק רצוץ ומערבבים היטב.
  6. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
    בתאבון!

עוד מתכוני תפוחי אדמה מומלצים:

דילוג לתוכן