מתכון מדויק להכנת תפוחי אדמה קטנים באייר פריי. לתפוחי האדמה יש מרקם מושלם – פריך מבחוץ ורך ומנחם מבפנים. זה המתכון הכי טוב שיש לתפוחי אדמה בסיר טיגון ללא שמן.
מצרכים:
מצרכים לעוגה:
- 1.5 קילו תפוחי אדמה קטנים
- כף שמן זית
- כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל
- כף פטרוזוליה קצוצה / כוסברה / שמיר (מה שאוהבים)
הוראות הכנה:
- שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומייבשים במגבת מטבח נקייה.
- מניחים את תפוחי האדמה בקערה גדולה ומוסיפים פנימה שמן זית וחצי כפית מלח.
- מחממים את סיר הטיגון ל-200 מעלות ומכוונים את הטיימר ל-20 דקות.
מחכים שהסיר יתחמם ומכניסים פנימה את תפוחי האדמה למשך 10 דקות בישול. - מוציאים את הסיר, מערבבים או מנערים היטב את תפוחי האדמה למחזירים ל10 דקות נוספות.
- מעבירים את תפוחי האדמה לקערה, מוסיפים חצי כפית מלח, פלפל שחור וירק רצוץ ומערבבים היטב.
- טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
בתאבון!
עוד מתכוני תפוחי אדמה מומלצים: