FoodisGood

מדריך: תפוחי אדמה מושלמים בסיר טיגון ללא שמן

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
מתכון מדויק להכנת תפוחי אדמה קטנים באייר פריי. לתפוחי האדמה יש מרקם מושלם – פריך מבחוץ ורך ומנחם מבפנים. זה המתכון הכי טוב שיש לתפוחי אדמה בסיר טיגון ללא שמן.

מצרכים:

מצרכים לעוגה:

  • 1.5 קילו תפוחי אדמה קטנים
  • כף שמן זית
  • כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל
  • כף פטרוזוליה קצוצה / כוסברה / שמיר (מה שאוהבים)

הוראות הכנה:

  1. שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומייבשים במגבת מטבח נקייה.
  2. מניחים את תפוחי האדמה בקערה גדולה ומוסיפים פנימה שמן זית וחצי כפית מלח.
  3. מחממים את סיר הטיגון ל-200 מעלות ומכוונים את הטיימר ל-20 דקות.
    מחכים שהסיר יתחמם ומכניסים פנימה את תפוחי האדמה למשך 10 דקות בישול.
  4. מוציאים את הסיר, מערבבים או מנערים היטב את תפוחי האדמה למחזירים ל10 דקות נוספות.
  5. מעבירים את תפוחי האדמה לקערה, מוסיפים חצי כפית מלח, פלפל שחור וירק רצוץ ומערבבים היטב.
  6. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
    בתאבון!

עוד מתכוני תפוחי אדמה מומלצים:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.