

תפוחי אדמה אפויים ברוטב טריאקי
על ידי Moran Turgeman מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן, מתכונים קלים, תוספות
אוהבים את המטבח האסייאתי? אתם הולכים לאהוב את תפוחי האדמה הללו! מתכון לפרוסות תפוחי אדמה אפויים בתנור ברוטב טריאקי סילאן מעולה.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
15 דקות
15 דקות
30 דקות
הוראות הכנה
את תפוחי האדמה נשטוף היטב, נקלוף ונחתוך לפרוסות דקות.
נרפד תבנית תנור בנייר אפייה ונשמן.
נסדר את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית, בשכבה אחת, נמליח ונפלפל (לא הרבה הטריאקי מלוח).
בקערה קטנה נערבב שמן עם טריקאי וסילאן.
נשפוך את הרוטב עם גבי תפוחי האדמה, באופן שווה.
נאפה את תפוחי האדמה בתנור חם על 200 מעלות כ-20 דקות, עד להשחמה.
אולי יעניין אותך...