תפוחי אדמה שום שמיר שלא תטעמו בשום מקום

על ידי FoodisGood  , , , ,

אם אתם אוהבים אוכל טוב, כדאי לכם לטעום את המנה הבאה. מתכון מצוין לתפוחי אדמה בתיבול שום שמיר מעודן שיהפוך את התוספת האהובה למנה מדהימה.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 20 דקות

    45 דקות

    1 שעה 5 דקות

מצרכים למתכון

קילו תפוחי אדמה קטנים

3-4 שיני שום כתושות

3 כפות שמן / חמאה

2 כפות שמיר טרי קצוץ (ניתן להגדיל כמות אם ממש אוהבים שמיר)

כף עירית קצוצה

1.5 כפיות מלח

1/2 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה שוטפים וקולפים.

בסיר בינוני מרתיחים מים עם מעט מלח ובהם מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך. תפוחי האדמה מוכנים כשסכין נכנס בקלות.

בזמן שתפוחי האדמה רותחים, מערבבים בקערה קטנה את השמן עם שום, שמיר, מלח ופלפל.

כשתפוחי האדמה מוכנים, מסננים מנוזלים ומחזירים לסיר.

מוסיפים לסיר את תערובת השום שמיר ומערבבים בעדינות, מבלי לפצוע את תפוחי האדמה.

זהו, המנה מוכנה, בתאבון 🙂

זה לא שאנחנו אוהבים תפוחי אדמה, זה פשוט שאנחנו לא יכולים בלעדיהם, שלפו את מחברת המתכונים כי אתם תרצו לשמור את המתכונים הבאים:

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

פנינוש

09/07/2017

יצא לי טעים נורא!! אני רק כותבת תגובה הריח הטעים עולה באפי!!!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00