
צ'יפס קריספי אפוי בתנור
על ידי אילנית בניזרי מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, תוספות
מתכון קל לצ'יפס אפוי בתנור - מהיום מפסיקים לטגן את הצ'יפס. צ'יפס בתנור - טעים יותר, בריא יותר ועדיין קריספי.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
-
15 דקות
10 דקות
25 דקות
הוראות הכנה
תחילה נקלוף ונחתוך את תפוחי האדמה לרצועות צ'יפס.
נמלא סיר גדול במים רותחים, נכניס את תפוחי האדמה עם 1/4 כפית כורכום + מעט מלח.
נביא לרתיחה ומרגע הרתיחה נמתין 5 דקות נוספות.
נסנן את תפוחי האדמה ונסדר על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
נזלף שמן זית, צ'ילי, מלח ופלפל שחור ונערבב בעדינות.
נחמם תנור ל-200 מעלות ונאפה את בצ'יפס עד להשחמה, 10-15 דקות.
שיתוף >>
4 דירוגים וחוות דעת
תהילה
04/09/2018
באיזה מצב בתנור אופים את הצ׳יפס?
הודיה
04/07/2017
יצא מעולה תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

03/09/2016
היי טלי,
את הפלפל והצ'ילי מוסיפים ביחד עם המלח, לפני אפיית הצ'יפס בתנור.
טלי
31/08/2016
מתי מוסיפים כורכום וצילי?

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!