FoodisGood

שיתוף ב whatsapp


צ'יפס קריספי אפוי בתנור

על ידי אילנית בניזרי  , , , ,

מתכון קל לצ'יפס אפוי בתנור - מהיום מפסיקים לטגן את הצ'יפס. צ'יפס בתנור - טעים יותר, בריא יותר ועדיין קריספי.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
  • 15 דקות

    10 דקות

    25 דקות

מצרכים למתכון

6 תפוחי אדמה

1/4 כפית כורכום

3-5 כפות שמן זית

1/4 כפית תבלין צ'ילי גרוס

מלח גס

פלפל שחור

הוראות הכנה

תחילה נקלוף ונחתוך את תפוחי האדמה לרצועות צ'יפס.

נמלא סיר גדול במים רותחים, נכניס את תפוחי האדמה עם 1/4 כפית כורכום + מעט מלח.

נביא לרתיחה ומרגע הרתיחה נמתין 5 דקות נוספות.

נסנן את תפוחי האדמה ונסדר על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

נזלף שמן זית, צ'ילי, מלח ופלפל שחור ונערבב בעדינות.

נחמם תנור ל-200 מעלות ונאפה את בצ'יפס עד להשחמה, 10-15 דקות.

מידי פעם נערבב את הצ'יפס.

אולי יעניין אותך...

4 דירוגים וחוות דעת

תהילה

באיזה מצב בתנור אופים את הצ׳יפס?

הודיה

יצא מעולה תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היי טלי,
את הפלפל והצ'ילי מוסיפים ביחד עם המלח, לפני אפיית הצ'יפס בתנור.

טלי

מתי מוסיפים כורכום וצילי?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.