
פלחי תפוחי אדמה פריכים ברוטב צ'ילי
על ידי ליאת קאדר מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, תוספות
פלחי תפוחי אדמה מתובלים מושלמים כתוספת לכל ארוחה, קלים להכנה וטעימים מאוד. ניתן להכין בגרסה פיקנטית או מתקתקה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 20 דקות
20 דקות
1 שעה
1 שעה 20 דקות
- 4 סועדים
הוראות הכנה
את תפוחי האדמה נשטוף היטב ונשאיר עם הקליפה.
נחתוך לפלחים בגודל הרצוי ונבשל בסיר עם מים רותחים, כורכום ופפריקה למשך כ-10 דקות, עד לריכוך חלקי.
בינתיים נכין קערה בה נערבב היטב את כל מצרכי התיבול.
נרפד תבנית בנייר אפייה ונפזר עליו את תפוחי האדמה.
ניצוק מעל לתפוחי האדמה את הרוטב שהכנו מבעוד מועד ונערבב בזהירות מבלי למעוך את תפוחי האדמה.
כאשר תפוחי האדמה מצופים היטב ברוטב נכניס לתנור ונאפה עד להשחמה יפה, כ -40 דקות אפייה על טורבו.
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












6 דירוגים וחוות דעת
הילה
הפך לתוספת קבועה בשולחן שבת!
כל מי שטועם מבקש את המתכון.
מעולה!
אתי
באמת מתכון מצוין .. וקל מאד.. יוצא נהדר 🙂
דקלה
וואוו יצא מעולה
עירית
מעולה
סתיו
טעים! מתכון קל ומדוייק!
לא היה צורך בתיקון תיבול.
Shirly Aviad Ofir
מתכוו מעולה. הכנתי מספר פעמים ובכל פעם יצא מושלם