FoodisGood

חטיף יוגורט קפוא ב-5 דקות עבודה

חטיף קפוא לאוהבי היוגורט – חיתוכיות יוגורט עם פירות וגרנולה שממש קל להכין! חטיף מפתיע בטעמו ששומרים במקפיא ונהנים בכל פעם מחדש!

זמן עבודה:  5 דקות | תבנית: מלבנית גדולה

מצרכים:

  • 1 וחצי כוסות יוגורט בטעם שאוהבים (טבעי / בטעם תות / ועוד..)
  • 1 כף דבש
  • 1 כוס פירות יער מעורבים (או כל פרי אחת שאוהבים וניתן להקפאה)
  • 1/2 כוס גרנולה (ניתן להשתמש בגרנולה ללא גלוטן ו/או להשתמש רק במיקס אגוזים קצוצים גס)

הוראות הכנה:

  1. מערבבים בקערה את היוגורט עם הדבש.
  2. מורחים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  3. חותכים את הפירות שבחרנו לחתיכות קטנות ובינוניות, אין צורך להפקיד על גודל אחיד.
  4. מפזרים מעל ליוגורט שבתבנית את הפירות החתוכים והגרנולה, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך 30 דקות.
  5. חותכים בעזרת סכין חדה  לצורת מעויינים או ריבועים ומגישים או ששומרים בכלי אטום במקפיא ונהנים כשרוצים.
    בתאבון!

עוד מתכונים שבטח תאהבו

8 שיטות להתפחת בצק שמרים בחורף הקר

אמנם החורף הקר מבקר אותנו לתקופה ממש קצרה, אבל גם בתקופה הקצרה הזאת אנחנו רוצים להתפיח בצק שמרים טוב. אז איך להתפיח בצק בחורף? ענינו על השאלה הזאת בעזרת 8 טיפים שימושיים במיוחד להתפחת בצק בקור – כדי שתוכלו להכין לחם, עוגות או עוגיות בזריזות.

קציצות בשר: 6 טיפים ומתכונים מנצחים

גלו אילו טעויות נפוצות הורסות את הקציצות שלכם ואיך לתקן אותן, כדי שבפעם הבאה שאתם מכינים קציצות בשר הן יצאו אווריריות ועסיסיות בדיוק במידה הנכונה.

קולורבי – ערכים תזונתיים, טיפים ומתכונים

קולרבי (המכונה בעברית כרוב הקלח) הוא ירק ממשפחת הכרוב. פופולארי באירופה ובאסיה וצובר תאוצה ברחבי העולם בגלל היתרונות הבריאותיים והשימושים הקולינריים. בדרך כלל סגול, ירוק

פריטטה משודרגת עם תרד וגבינות

פריטטה עשירה ומשביעה שהופכת כל ארוחת בוקר לחוויה. הפריטטה משלבת ביצים, תרד, תפוחי אדמה וגבינות שונות. מנה מהירה וטעימה שלא דורשת הרבה עבודה וניתן לשדרג עם כל מה שאוהבים.

דילוג לתוכן