FoodisGood

פיצה בשר מהירה על טורטיה

מתכון מנצח לארוחת צהריים / ערב שוברת שגרה – פיצה בשר מדליקה שמכינים ממש בקלות על טורטייה. אפשר לקרוא למאפה הזה לחמעג'ון לעצלנים, אבל זה לא משנה איך תקראו לו – הוא הולך להיכנס לתפריט השבועי שלכם בוודאות.

זמן עבודה: 10 דקות | 4-6 טורטיות

מצרכים:

  • 4 טורטיות גדולות או 6 בינוניות
  • 1/2 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • 1 בצל חתוך לרבעים
  • 2 שיני שום קלופות
  • 1/4 פטרוזיליה קצוצה
  • 200 גרם בשר טלה טחון או בשר בקר טחון
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • ½ כפית פלפל
  • ½ כפית כמון טחון
  • ½ כפית מלח
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 2 כפות שמן זית
  • ציוד מיוחד: מעבד מזון

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
    במעבד המזון מעבדים יחדיו גמבה, בצל, שום ופטרוזיליה כ-4 פולסים, עד שכל הירקות קצוצים היטב.
  2. מוסיפים בשר, תבלינים, רסק עגבניות ושמן זית וקוצצים הכל יחדיו שוב כ-10 פולסים עד לתערובת אחידה וקצוצה דק דק דק.
  3. מסדרים את הטורטיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ועל כל טורטייה מורחים כ-2 כפות גדושות מהציפוי.
  4. מורחים את תערובת הבשר היטב לשכבה דקה ואחידה ומשאירים שול דק בלבד.
  5. אופים בתנור החם במשל 7-9 דקות, עד שהבשר מוכן לחלוטין ושולי הטורטייה שחומים ופריכים.
    *הצעת הגשה: סוחטים מעט לימון מעל לפיצה ונהנים!

עוד מתכוני בשר טחון סופר קלים להכנה:

  1. סינייה בשר טחון
  2. עראיס (פיתה קבב)
  3. רוטב בולונז מקצועי
צ'ורוס • סופגניות דרום אמריקאיות

מתכון לסופגניות צ'ורוס אמיתיות כמו בדרום אמריקה! קינוח נהדר שמתאים לכל המשפחה ובמיוחד בחג החנוכה! הצ'ורוס מוגש עם רוטב שוקולד טעים במיוחד.

8 שיטות להפוך כל מרק לסמיך ועשיר יותר

מרק מוצלח יכול לשנות את פני הארוחה! אם אתם מרגישים שהמרקים שלכם דלילים מידי, בואו לגלות איך ניתן להפוך כל מרק דליל לדמיך, עשיר ומפנק בקלות. יוגורט, אגוזים ושיטות נוספות להסמכת מרק בכתבה.

מדריך הכנה: רוטב הולנדז ב-5 דק' עבודה

מתכון נהדר לרוטב הולנדז קלאסי בשלושה שלבים פשוטים שמשתלב נהדר עם מנת אגס בנדיקט ומתאים להגשה גם לצד דגים מטוגנים או כמטבל לירקות. מומלץ להכין בסמוך להגשה.

דילוג לתוכן