FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

עוגת סמורס עם מרשמלו ושוקולד

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
טוויסט מושלם לקינוח האמריקאי הפופולרי – עוגת סמורס עם ביסקוויטים, שוקולד ומרשמלו. העוגה הכי קלה שתכינו אי פעם, עם מרכיבים שכל הילדים אוהבים אבל גם מבוגרים לא יוכלו לסרב.

מתכון לעוגת סמורס

זמן הכנה: 5 דק' | זמן בישול: 15 דק' | סה"כ: 20

מצרכים:

לבסיס:

  • 200 גרם בסקוטים מפוררים
  • 80 גרם חמאה מומסת
  • 1/3 כוס סוכר

למילוי:

  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 2 חבילות מרשמלו

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית 24 ס"מ בנייר אפייה.
  2. במעבד מזון, מפוררים את הביסקוויטים לפירורים.
  3. מוסיפים חמאה מומסת וסוכר ומערבבים מעט, עד שהחמאה נטמעת בביסקוויטים.
  4. מעבירים לתבנית האפייה ומהדקים היטב לתחתית ובקצוות.
  5. שוברים את השוקולד לקוביות ומערבבים בקערה את שני הסוגים.
  6. מניחים מעל בסיס הביסקוויטים קוביות
  7. שוקולד ומעליהן מסדרים מרשמלו בצורה צפופה, אחד ליד השני.
  8. מכניסים לתנור ואופים 8-10 דקות, עד שהמרשמלו מתנפח ומשחים.
  9. מוציאים, מצננים מעט ומגישים.
    בתאבון!

עוד מתכוני מרשמלו שווים:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email