FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרשמלו ביתי במרקם מושלם

מרשמלו – הממתק הקלאסי האהוב עכשיו בגרסה ביתית קלה להכנה. בואו ללמוד איך להכין מרשמלו ביתי במרקם מושלם. מומלץ להכנה ביחד עם הילדים!

זמן עבודה: 15 דקות | תבנית: מלבנית או מרובעת רחבה ועמוקה

מצרכים:

  • 2 כפות אבקת ג'לטין
  • ½ כוס מים
  • 1 כוס סוכר
  • ½ כוס סירופ תירס
  • ½ כוס מים
  • ¼ כוס אבקת סוכר
  • ¼ כוס קורנפלור
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1-2 טיפות צבע מאכל טבעי (לא חובה)

הוראות הכנה:

  1. משמנים קלות תבנית אפייה.
  2. מניחים ג'לטין בקערת מיקסר, מוסיפים ½ כוס מים קרים ומניחים במשך כ -5 דקות.
  3. בקלחת על אש גבוהה מערבבים סוכר, סירופ תירס ו – ¼ כוס מים מביאים לרתיחה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהטמפרטורה מגיעה ל 115 מעלות.
  4. יוצקים את התערובת החמה לקערת המיקסר באטיות, תוך הפעלת המיקסר במהירות איטית. מגבירים את המהירות לבינונית ומקציפים במשך 7-10 דקות, עד שמתקבל קרם לבן ואוורירי.
  5. מוסיפים את הווניל ואת צבע המאכל ומקציפים שוב.
  6. מוזגים לתבנית האפייה ובעזרת מרית משטחים את הקרם בתבנית.
  7. מניחים על השיש להתייצב למשך 5-10 שעות.
  8. לאחר ההתייצבות, משחררים בעזרת סכין את המרשמלו מקצוות התבנית.
  9. מאבקים משטח עבודה או תבנית אפייה גדולה עם קורנפלור ואבקת סוכר.
  10. מניחים את המרשמלו על המשטח וחותכים לריבועים.
  11. מערבבים את המרשמלו עם הקורנפלור ואבקת הסוכר ומנערים את העודפים.

עוד מתוקים שכיף להכין בבית

דילוג לתוכן