
עראיס (פיתה קבב) • מתכון קל וטעים במיוחד
על ידי FoodisGood לחם ומאפים, מנות ראשונות, מתכונים קלים, עיקריות
מתכון קל להכנת עראיס בתנור - פיתה במילוי תערובת קבב ביתית שמכינים בקלות בתנור או על המנגל. מושלם כמנה ראשונה קלה ומרשימה וגם סתם ככה לארוחת הצהריים.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
15 דקות
15 דקות
30 דקות
- 2 מאפי עראיס (2 פיתות)
הוראות הכנה
במחבת רחבה וגדולה נטגן שום ובצל יחדיו כ-2 דקות.
נוסיף בשר טחון ורסק עגבניות ונערבב היטב כדי לפורר את הבשר.
נוסיף תבלינים, נערבב ונטגן את הבשר כ-5 דקות, עד שהוא מוכן.
נוציא את התערובת לקערה, נניח לצינון ונערבב עם פטרוזיליה קצוצה.
נחצה פיתה לרוחבה ונמרח על חצי כמות נדיבה מתערובת הבשר, נסגור עם חצי הפיתה השני, נהדק היטב.
נעביר את הפיתה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ונאפה בתנור חם על מצב גריל כדקה מכל צד.
נגיש לצד מטבוחה, טחינה וסלטים.
אם אתם אוהבים עראיס, בטוח תאהבו את המתכונים הבאים:
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
חיוש
11/09/2016
כל המתכונים באתר פשוט עשר! אבל שאלה לי, למה אין כפתור עם אופציה גירסא להדפסה, יכול להיות שאני מפספסת פה משהו?