FoodisGood

פסטה לימון ותרד • אתם תתמכרו למנה המהירה הזאת

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
רוטב פשוט של לימון, חמאה, גבינת מסקרפונה ותרד הופך למנת פסטה מושלמת לצהריים או ערב ומתאימה גם לארוחה רומנטית או לערב בנות לצד סלמון ועוד..

זמן עבודה: 10 דקות | 4 מנות

מצרכים:

  • חבילת פסטה איכותית, עדיף פסטה רחבה וארוכה (כמו פטוצ'יני או טליאלה)
  • 1/4 כוס מיץ מלימון טרי + כף גרידת לימון
  • כוס שמנת לבישול
  • 100 גרם גבינת מסקרפונה
  • 1/2 חבילת עלי תרד קפואים
  • 1/2 כוס גבינת פרמז'ן או גרנה פדנו מגוררת

הוראות הכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן אך שומרים על רמת עשייה אל דנטה ולא יותר (הפסטה עוד תתבשל ברוטב ואנחנו לא רוצים פסטה רכה מידיי).
  2. בזמן שהפסטה מתבשלת מניחים סיר בינוני על אש בינונית ומוסיפים לסיר גרידת לימון, שמנת לבישול וגבינת מסקרפונה. מבשלים לאט ותוך כדי ערבוב כ-5 דקות עד שהרוטב מתעבה קלות.
  3. כשהפסטה מוכנה שומרים כוס ממי הפסטה בצד ורק אז מסננים אותה.
  4. מוסיפים את כוס מי הפסטה לרוטב שבסיר. מוסיפים גם את הפסטה המבושלת והתרד הקפוא ומערבבים בעדינות עד שהתרד מפשיר פנימה.
  5. מוסיפים את מיץ הלימון והגבינה המגוררת ומערבבים עד שהפסטה מתעטפת כולה ברוטב.
  6. ממשיכים בבישול וערבוב עד שמגיעים לסמיכות הרצויה.

עוד מנות פסטה מעניינות שכדאי לנסות:

>> פסטה בסיר אחד • 7 מתכונים מעניינים וקלים להכנה

>> מה מכינים עם פסטה? 25 רעיונות ומתכונים מעולים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.