

כוסות שוקולד ממולאות בקרם ריבת חלב וכל טוב
על ידי amihud pery קינוחים
קינוח מושחת לאוהבי המתוק
- זמן עבודה: 1 שעה 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 40 דקות
1 שעה 30 דקות
10 דקות
1 שעה 40 דקות
- 6 סועדים
הוראות הכנה
כוסות השוקולד
יש להמיס את השוקולד על בן מארי.
לאחר שנמס יש למלא תבניות סיליקון בשוקולד המומס ואז להפוך על גבי רשת (יש לשים תבנית מתחת לרשת על מנת להשתמש בשאריות השוקולד שוב)
להכניס את תבנית הסיליקון למקפיא עד התייצבות ולהוציא בעדינות ולשמור בכלי סגור
קרם ריבת חלב
יש להקציץ את השמנת עם ריבת החלב והפודינג עד קבלת קרם יציב ולשמור בקירור
הרכבה
לקראת ההגשה יש לחתוך את הבננות לטבעות
לזלף בכל כוס שוקולד את הקרם מעל לפזר את המרנג והפקאן הסיני הקצוץ
אפשר להכין מראש את הכל כולל ההרכבה ורק את הבננות לחתוך ממש לפני ההגשה על מנת שלא ישחירו
כמובן שניתן גם להחליף את התוספות בתוספות אחרות שאתם אוהבים כמו עוגיות אוריאו קצוצות או כל מה שמתחשק וטעים
אולי יעניין אותך...