כוסות שוקולד ממולאות בקרם ריבת חלב וכל טוב

על ידי amihud pery  

קינוח מושחת לאוהבי המתוק

  • זמן עבודה: 1 שעה 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 40 דקות
  • 1 שעה 30 דקות

    10 דקות

    1 שעה 40 דקות

  • 6 סועדים

מצרכים למתכון

500 גרם שוקולד מריר (60 אחוז)

500 סמ"ק שמנת מתוקה

3 כפות ריבת חלב

3 כפות פודינג ווניל

1 בננה

100 גרם נשיקות ווניל (אפשר גם להכין בבית) קצוצות

100 גרם פקאן סיני קצוץ

הוראות הכנה

כוסות השוקולד

יש להמיס את השוקולד על בן מארי.

לאחר שנמס יש למלא תבניות סיליקון בשוקולד המומס ואז להפוך על גבי רשת (יש לשים תבנית מתחת לרשת על מנת להשתמש בשאריות השוקולד שוב)

להכניס את תבנית הסיליקון למקפיא עד התייצבות ולהוציא בעדינות ולשמור בכלי סגור

קרם ריבת חלב

יש להקציץ את השמנת עם ריבת החלב והפודינג עד קבלת קרם יציב ולשמור בקירור

הרכבה

לקראת ההגשה יש לחתוך את הבננות לטבעות

לזלף בכל כוס שוקולד את הקרם מעל לפזר את המרנג והפקאן הסיני הקצוץ

לסדר את הבננות יפה ולהגיש

אפשר להכין מראש את הכל כולל ההרכבה ורק את הבננות לחתוך ממש לפני ההגשה על מנת שלא ישחירו

כמובן שניתן גם להחליף את התוספות בתוספות אחרות שאתם אוהבים כמו עוגיות אוריאו קצוצות או כל מה שמתחשק וטעים

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00