כיסונים מבצק פריך ממולאים גבינות

על ידי בת-חן סטודיו לבישול ואפיה  

כשממלאים כיסוני בצק פריך בגבינות בולגרית וקשקבל אי אפשר לטעות. מתכון מעולה שילדים ומבוגרים אוהבים לכיסוני בצק פריך ממכרים במילוי גבינות. מתאים מאוד לשבועות, לאירוח חלבי או סתם לארוחת בוקר או ערב.

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 40 דקות

    30 דקות

    1 שעה 10 דקות

  • 25 יחידות

מצרכים למתכון

חומרים לבצק:

3 כוסות קמח לבן מנופה (פחות 2 כפות)

100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

1 כפית אבקת אפיה

1/2 כפית מלח

1/2 כוס מים קרים

1/4 כוס שמן קנולה

חומרים למלית:

200 גרם גבינה בולגרית

50 גרם גבינת קשקבל מגורדת

ביצה

2 כפות קוטג'

לזיגוג:

ביצה

שומשום

הוראות הכנה

בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים : קמח, חמאה , אבקת אפייה ומלח ומערבבים עד שנוצרת תערובת פירורית.

מוסיפים בהדרגה את המים והשמן.

מערבלים עד שהבצק מתאחד.

מקררים את הבצק כשעה במקרר.

מרדדים, קורצים לעיגולים וממלאים כל עיגול בכפית של מלית הגבינות , מקפלים לחצי ומהדקים את הקצוות (כך בעצם יוצרים צורה של כיסוני בצק).

מניחים את כיסוני הבצק הממולאים על תבנית עם נייר אפיה, מורחים בביצה ומפזרים שומשום.

אופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך 30 דקות.

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

הודיה

20/04/2017

נראה טוב..האם יש עוד אפשרויות מילוי?

פנינה

27/10/2015

מיוחד!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00