

כיסונים מבצק פריך ממולאים גבינות
על ידי בת-חן סטודיו לבישול ואפיה לחם ומאפים
כשממלאים כיסוני בצק פריך בגבינות בולגרית וקשקבל אי אפשר לטעות. מתכון מעולה שילדים ומבוגרים אוהבים לכיסוני בצק פריך ממכרים במילוי גבינות. מתאים מאוד לשבועות, לאירוח חלבי או סתם לארוחת בוקר או ערב.
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
40 דקות
30 דקות
1 שעה 10 דקות
- 25 יחידות
הוראות הכנה
בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים : קמח, חמאה , אבקת אפייה ומלח ומערבבים עד שנוצרת תערובת פירורית.
מרדדים, קורצים לעיגולים וממלאים כל עיגול בכפית של מלית הגבינות , מקפלים לחצי ומהדקים את הקצוות (כך בעצם יוצרים צורה של כיסוני בצק).
מניחים את כיסוני הבצק הממולאים על תבנית עם נייר אפיה, מורחים בביצה ומפזרים שומשום.
אופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך 30 דקות.
אולי יעניין אותך...
2 דירוגים וחוות דעת
הודיה
נראה טוב..האם יש עוד אפשרויות מילוי?
פנינה
מיוחד!