
חמוצי לפת כבושה בסלק
על ידי המטבח של שרית סלטים וירקות
לפת כבושה בצנצת וואקום עם סלק - הכנה קלה מאוד. יש להתאזר בסבלנות כ-5 ימים עד לכבישת הלפת ואיחוד טעים, אך לאחר 5 ימים מתקבלת לפת כבושה עם טעם וצבצע יפים.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
30 דקות
30 דקות
- צנצנת חמוצים בינונית
הוראות הכנה
מטפלים בלפת - חותכים 2 קצוות, חותכים לרבעים וכל רבע לפת פורסים דק.
מטפילם בסלק - חותכים 2 קצוות, חותכים לרבעים וכל רבע סלק פורסים דק.
מטפלים בפלפל - פורסים לטבעות דקות.
את שיני השום מועכים אל משאירים שלמות.
מכניסים את כל המצרכים לצנצנת וואקום, מוסיפים מים עד הסוף, חומץ ומלח לפי הטעם (מי שאוהב יכול להניח שמיר).
מערבבים היטב את הצנצנת ומניחים ללפת להיכבש יחד עם הסלק במשך 4-5 ימים.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!