סלט פסטה קר

על ידי MisterCupcake  ,

מנה שמתאימה גם למנה ראשונה, גם למנה עיקרית וגם לנשנוש בין הארוחות 😉
אחרי שתכינו את זה בבית, בחיים לא תקנו את זה בחוץ
בתיאבון!

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 30 דקות

    35 דקות

    1 שעה 5 דקות

מצרכים למתכון

חבילת פסטה פוזילי (אלה שנראים כמו בילסי גריל, המסולסלים)

250 גרם גבינה בולגרית קשה

קילו עגבניות שרי קטנות וחמודות

בצל סגול אחד שלם

חבילת טונה בשמן

חצי חבילת אפונה

100 גרם גבינה צהובה, מגורדת

חופן בזיליקום

לתיבול: מלח, פלפל, שמן זית

קערה גדולה

הוראות הכנה

מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן (או פשוט שופכים את הפסטה לסיר עם מים רותחים, ומחממים ללא מכסה עד שהפסטה מוכנה ולא קשה כשנותנים ביס)

בינתיים בזמן הזה – חותכים את העגבניות לשמיניות. שזה אומר לחתוך לחצי, וכל חצי לחתוך שוב. ואז שוב. קטן קטן קטן 🙂 – מכניסים לקערה

חותכים את הבצל לקוביות קטנות – מכניסים לקערה

חותכים את הבולגרית לקוביות קטנות ו…ניחשתם נכון – מכניסים לקערה

פותחים חבילת טונה, מנקזים את השמן, מרוקנים את התוכן לקערה, מוסיפים אפונה וגבינה מגורדת

קוצצים את הבזיליקום ומוסיפים לקערה

כשהפסטה מוכנה – מסננים ממים ושופכים לקערה

ולסיום – מערבבים את הכל. אם אתם טובים במטבח – תנסו להקפיץ את תוכן הקערה! אם אתם כמוני – אז מזל טוב, כל הקערה נשפכה לרצפה ועכשיו צריך להתחיל הכל מחדש (או שפשוט אל תקפיצו..)

אני אוהב לתבלן ממש לקראת ההגשה, כך הטעמים נשמרים בצורה הטובה ביותר. מתבלנים, אגב, לפי הטעם 🙂

וזהו..! פשוט, טעים, כיפי, ויש לכם כמות לשבוע שלם!

יש להגיש את הסלט קר. מה לעשות, יש גבינה ואם תשאירו את הסלט בחוץ הגבינה תעשה לכם כאב בטן
ניתן לשמור עד שבוע במקרר
אפשר לעשות שינויים בכמויות או במרכיבים, אני אוהב את המתכון כמו שהוא ואני מכין אותו ככה שנים, אבל אם יש לכם רעיון אחר, אשמח לשמוע 🙂
מוזמנים למצוא עוד מתכונים שלי באתר:
www.mistercupcake.net

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00