FoodisGood

שיתוף ב whatsapp


עוגיות שומשום מטוגנות במילוי פיסטוקים

על ידי אמנה כנעאן  ,

מתכון לעוגיות מטוגנות מבצק שומשום. העוגיות ממולאות בתערובת דבש ופיסטוקים. מתאימות מאוד לאירוח בשמחות.

  • זמן עבודה: 55 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 55 דקות

    15 דקות

    1 שעה 10 דקות

  • כ-30 עוגיות

מצרכים למתכון

לבצק

2 כוסות קמח

2 כוסות שומשום

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס שמן

1/2 כוס מים

שמן עמוק לטיגון

למילוי

2 כוסות פיסטוק חלבי טחון

1/2 כוס דבש

הוראות הכנה

מכינים מילוי: מערבבים יחד את הפיסטוקים הטחונים והדבש ומניחים בצד.

מכינים את בצק העוגיות: מערבבים את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק חלק.

מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים מהם יוצרים כדורים.

כל כדור בצק מרדדים לעיגול, ממנו קורצים עיגולים.

את העיגולים מקפלים לצורה הרצויה (במקרה הזה גביעים או כוכבים).

מחממים שמן עמוק לטמפרטורה גבוהה ומטגנים את גביעי הבצק עד להשחמה.

מוציאים לנייר סופג וממלאים כל עוגייה בכפית מהמילוי.

עוגיות השומשום במילוי פיסטוקים ודבש מוכנות - בתאבון..

אולי יעניין אותך...

2 דירוגים וחוות דעת

רוני

קניתי את הפיסטוק הטחון נראה לי שזה טעות כי צריך גרוס לפי איך נראה בתמונה

יפה בן סעדון

אם רוצים צורות מדויקות את העיגול שקורצים מהבצק להכניס למנג׳ט מניקל ולאפות אותם

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.