עוגיות שומשום מטוגנות במילוי פיסטוקים

על ידי אמנה כנעאן  ,

מתכון לעוגיות מטוגנות מבצק שומשום. העוגיות ממולאות בתערובת דבש ופיסטוקים. מתאימות מאוד לאירוח בשמחות.

  • זמן עבודה: 55 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 55 דקות

    15 דקות

    1 שעה 10 דקות

  • כ-30 עוגיות

מצרכים למתכון

לבצק

2 כוסות קמח

2 כוסות שומשום

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס שמן

1/2 כוס מים

שמן עמוק לטיגון

למילוי

2 כוסות פיסטוק חלבי טחון

1/2 כוס דבש

הוראות הכנה

מכינים מילוי: מערבבים יחד את הפיסטוקים הטחונים והדבש ומניחים בצד.

מכינים את בצק העוגיות: מערבבים את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק חלק.

מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים מהם יוצרים כדורים.

כל כדור בצק מרדדים לעיגול, ממנו קורצים עיגולים.

את העיגולים מקפלים לצורה הרצויה (במקרה הזה גביעים או כוכבים).

מחממים שמן עמוק לטמפרטורה גבוהה ומטגנים את גביעי הבצק עד להשחמה.

מוציאים לנייר סופג וממלאים כל עוגייה בכפית מהמילוי.

עוגיות השומשום במילוי פיסטוקים ודבש מוכנות - בתאבון..

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

רוני

12/06/2017

קניתי את הפיסטוק הטחון נראה לי שזה טעות כי צריך גרוס לפי איך נראה בתמונה

אם רוצים צורות מדויקות את העיגול שקורצים מהבצק להכניס למנג׳ט מניקל ולאפות אותם

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00