
עוגיות שומשום מטוגנות במילוי פיסטוקים
על ידי אמנה כנעאן עוגיות, קינוחים
מתכון לעוגיות מטוגנות מבצק שומשום. העוגיות ממולאות בתערובת דבש ופיסטוקים. מתאימות מאוד לאירוח בשמחות.
- זמן עבודה: 55 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
55 דקות
15 דקות
1 שעה 10 דקות
- כ-30 עוגיות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
מכינים מילוי: מערבבים יחד את הפיסטוקים הטחונים והדבש ומניחים בצד.
מכינים את בצק העוגיות: מערבבים את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק חלק.
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים מהם יוצרים כדורים.
כל כדור בצק מרדדים לעיגול, ממנו קורצים עיגולים.
את העיגולים מקפלים לצורה הרצויה (במקרה הזה גביעים או כוכבים).
מחממים שמן עמוק לטמפרטורה גבוהה ומטגנים את גביעי הבצק עד להשחמה.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












2 דירוגים וחוות דעת
רוני
קניתי את הפיסטוק הטחון נראה לי שזה טעות כי צריך גרוס לפי איך נראה בתמונה
יפה בן סעדון
אם רוצים צורות מדויקות את העיגול שקורצים מהבצק להכניס למנג׳ט מניקל ולאפות אותם