פשטידת ברוקולי ופטריות טריות

על ידי המתכונים של ריקי גבאי  

הפשטידה הכי קלה להכנה - פשטידת ברוקולי עם גבינות ופטריות שמפיניון טריות. פשטידה בצ'יק צ'ק, מומלצת לאירוח חלבי וגם לארוחת בוקר או ערב מפנקת.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 10 דקות

    1 שעה

    1 שעה 10 דקות

  • תבנית פאי גדולה

מצרכים למתכון

חבילת ברוקולי סנפרוסט

10 פטריות שמפיניון שלמות שטופות

500 גרם גבינה לבנה 9%

150 גרם גבינה צפתית

150 גרם גבינת מוצרלה

מעט אבקת מרק בצל

פלפל שחור

מלח

אגוז מוסקט

3 ביצים

3 כפות קמח

3 כפות שומשום

מעט שמיר קצוץ

הוראות הכנה

בקערה גדולה נערבב היטב את כל מצרכי הפשטידה מלבד הברוקולי והפטריות.

נפריד את רגלי הפטריות ונפשיר את פרחי הברוקולי.

נשמן תבנית פאי גדולה ונסדר בתחתית התבנית את פרחי הברוקולי והפטריות ללא הרגליים.

נשפוך מעל את תערובת הגבינות ונאפה את הפשטידה בתנור חם עם 180 כשעה.

נצנן מעט לפני שנגיש ובתאבון..

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

רבקי

29/03/2019

היי ריקי!
קודם כל המתכונים שלך נראים מגרה אחד אחד אבל באסה שאין לי תנור חלבי… יש לך אולי מתכון לפשטידה עם ברוקולי פרווה ..

אביטל

30/05/2017

אחלה מתכון

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00