
שבלולי גבינה ותרד מבצק שמרים
על ידי חגית מבשלת מהלב לחם ומאפים
גבינה ותרד הוא השילוב המושלם, תוסיפו לשילוב הזה קצת זיתים ואתם מסודרים לשבועות או לכל אירוח חלבי אחר. המתכון שלי לשבלולי גבינה, תרד וזיתים מבצק שמרים - שבלולים טעימים וממכרים.
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
40 דקות
20 דקות
1 שעה
מצרכים למתכון
לבצק
6 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
50 גרם חמאה
1 ביצה
2 וחצי כוסות מים
כפית סוכר
1 וחצי כפית מלח
למילוי
2 חב׳ עלי תרד חלוטים במים וקוצצים
200 גר׳ גבינת קשקבל
250 גר׳ גבינה בולגרית קשה
2 כוסות זיתים שחורים מגולענים
הוראות הכנה
במיקסר שמים את חומרי הבצק ולשים יחדיו במהירות נמוכה כ 10 דקות
מכסים את הבצק בניילון ומתפיחים כשעה וחצי.
לאחר התפחה, מחלקים את הבצק ל 5 חלקים שווים.
כל חלק בצק מרדדים את על משטח מקומח למלבן.
מפזרים את המילוי בצורה אחידה - תרד, גבינות וזיתים.
לאחר המילוי מגלגלים את המלבן לרולדה וחותכים לפרוסות.
כך ממשיכים עם שאר חלקי הבצק שנשארו לנו.
לאחר גלגול כל הבצק לרולדות ופריסתם לשבלולים, מסדרים את השבלולים על על נייר פרגמנט בתבנית ומשאירים חצי שעה להתפחה.
אופים את השבלולים בתנור שחומם על 200 מעלות כ- 20 דקות.
באהבה ובהצלחה חגית מבשלת מהלב..

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!