שבלולי גבינה ותרד מבצק שמרים

על ידי חגית מבשלת מהלב  

גבינה ותרד הוא השילוב המושלם, תוסיפו לשילוב הזה קצת זיתים ואתם מסודרים לשבועות או לכל אירוח חלבי אחר. המתכון שלי לשבלולי גבינה, תרד וזיתים מבצק שמרים - שבלולים טעימים וממכרים.

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 40 דקות

    20 דקות

    1 שעה

מצרכים למתכון

לבצק

6 כוסות קמח

כף שמרים יבשים

50 גרם חמאה

1 ביצה

2 וחצי כוסות מים

כפית סוכר

1 וחצי כפית מלח

למילוי

2 חב׳ עלי תרד חלוטים במים וקוצצים

200 גר׳ גבינת קשקבל

250 גר׳ גבינה בולגרית קשה

2 כוסות זיתים שחורים מגולענים

הוראות הכנה

במיקסר שמים את חומרי הבצק ולשים יחדיו במהירות נמוכה כ 10 דקות

מכסים את הבצק בניילון ומתפיחים כשעה וחצי.

לאחר התפחה, מחלקים את הבצק ל 5 חלקים שווים.

כל חלק בצק מרדדים את על משטח מקומח למלבן.

מפזרים את המילוי בצורה אחידה - תרד, גבינות וזיתים.

לאחר המילוי מגלגלים את המלבן לרולדה וחותכים לפרוסות.

כך ממשיכים עם שאר חלקי הבצק שנשארו לנו.

לאחר גלגול כל הבצק לרולדות ופריסתם לשבלולים, מסדרים את השבלולים על על נייר פרגמנט בתבנית ומשאירים חצי שעה להתפחה.

אופים את השבלולים בתנור שחומם על 200 מעלות כ- 20 דקות.

באהבה ובהצלחה חגית מבשלת מהלב..

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00