
מאפינס חצילים קלויים ובולגרית
על ידי כרמית מ. דהאן פשטידות וקישים
הפינוק המושלם לאוהבי החצילים - מאפינס או פשטידות חצילים קלויים אישיות עם גבינה בולגרית ובצל ירוק. טעם עמוק ועשיר של חצילים קלויים במאפי מאפינס אישיים מפנקים במיוחד.
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
-
25 דקות
1 שעה
1 שעה 25 דקות
הוראות הכנה
תחילה נקלה את החצילים על אש גלויה עד לריכוך.
נחצה את החצילים הקלויים ונרוקן את התוכן לקרש חיתוך, נקצוץ את תוכן החצילים הקלויים ונעביר למסננת לניקוז הנוזלים וצינון.
בקערה גדולה נערבב את החצילים הקלויים עם שאר מצרכי המאפינס לתערובת אחידה.
נשמן תבנית מאפינס בספריי שמן וניצוק לתוך התבנית את תערובת המאפינס. מעל למאפינס נשמן מעט עם ספריי שמן.
נאפה את המאפינס בתנור חם על 200 מעלות בין 20 דקות לחצי שעה עד להשחמה יפה של המאפינס.
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
נורית ניצן
02/03/2017
מתכון טוב מאד
הוספתי ביצה
והחלפתי קמח בקורנפלור כדי שיהיה אוורירי יותר
יצא מצויין ונחטף (כ-24 מאפינס בינוניים)

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!