מאפינס חצילים קלויים ובולגרית

על ידי כרמית מ. דהאן  

הפינוק המושלם לאוהבי החצילים - מאפינס או פשטידות חצילים קלויים אישיות עם גבינה בולגרית ובצל ירוק. טעם עמוק ועשיר של חצילים קלויים במאפי מאפינס אישיים מפנקים במיוחד.

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
  • 25 דקות

    1 שעה

    1 שעה 25 דקות

מצרכים למתכון

2 חצילים בינוניים

2 גבעולי בצל ירוק קצוץ

2 ביצים

3 כפות שיבולת שועל אינסטנט

כף קמח

3 כפות גדושות גבינה בולגרית 5% מגורדת

כף גדושה אבקת מרק

כפית אבקת אפיה

כפית שטוחה מלח

מעט פלפל שחור

ספריי שמן קנולה

הוראות הכנה

תחילה נקלה את החצילים על אש גלויה עד לריכוך.

נחצה את החצילים הקלויים ונרוקן את התוכן לקרש חיתוך, נקצוץ את תוכן החצילים הקלויים ונעביר למסננת לניקוז הנוזלים וצינון.

בקערה גדולה נערבב את החצילים הקלויים עם שאר מצרכי המאפינס לתערובת אחידה.

נשמן תבנית מאפינס בספריי שמן וניצוק לתוך התבנית את תערובת המאפינס. מעל למאפינס נשמן מעט עם ספריי שמן.

נאפה את המאפינס בתנור חם על 200 מעלות בין 20 דקות לחצי שעה עד להשחמה יפה של המאפינס.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

נורית ניצן

02/03/2017

מתכון טוב מאד
הוספתי ביצה
והחלפתי קמח בקורנפלור כדי שיהיה אוורירי יותר
יצא מצויין ונחטף (כ-24 מאפינס בינוניים)

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00