פאלפל ביתי בטעם של פעם

על ידי המתכונים של עופרה מרציאנו  , , , , ,

אין כמו פלאפל לארוחת צהריים, ערב או לאירוח חברים. מתכון קל וטעים לפלאפל בטעם של פעם שהולך נהדר עם כל ארוחה. מתאים גם לצמחוניים / טבעוניים.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 15 דקות

    35 דקות

    50 דקות

  • כ-25 כדורי פלאפל קטנים

מצרכים למתכון

1/2 קילו חומוס מושרה לילה במים

1/2 צרור כוסברה

1/2 צרור פטרוזיליה

1/2 ראש שום קלוף

1 בצל קלוף

2 פרוסות לחם

1/2 כפית כמון

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1/4 כפית חוויאג' למרק

1/2 כפית אבקת אפייה

חופן שומשום

שמן לטיגון עמוק

הוראות הכנה

לאחר השריית החומוס נסנן היטב מנוזלים ונעביר למעבד מזון.

נוסיף למעבד המזון גם פטרוזיליה, כוסברה, בצל ותבלינים.

נרטיב ונסחט 2 פרוסות לחם ונוסיף גם כן למעבד המזון.

נטחן היטב את כל המצרכים עד לקבלת תערובת פלאפל אחידה.

נחמם שמן עמוק.

נוסיף לתערובת אבקת אפייה ושומשום ונערבב היטב עם כף.

נטגן את הפלאפל מספר דקות בשמן העמוק עד להשחמה, יש לשים לב שהפלאפל לא נשרף.

נוציא את הפלאפל המוכנים לנייר סופג ונגיש חם.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

ליאל

28/07/2016

מומלץ ביותר!! הכנתי כמות כפולה ונטרף יותר טעים ממה שאוכלים בחנות… 🙂

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00