
פאלפל ביתי בטעם של פעם
על ידי המתכונים של עופרה מרציאנו מנות ראשונות, מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, עיקריות, תוספות
אין כמו פלאפל לארוחת צהריים, ערב או לאירוח חברים. מתכון קל וטעים לפלאפל בטעם של פעם שהולך נהדר עם כל ארוחה. מתאים גם לצמחוניים / טבעוניים.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
15 דקות
35 דקות
50 דקות
- כ-25 כדורי פלאפל קטנים
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
לאחר השריית החומוס נסנן היטב מנוזלים ונעביר למעבד מזון.
נוסיף למעבד המזון גם פטרוזיליה, כוסברה, בצל ותבלינים.
נרטיב ונסחט 2 פרוסות לחם ונוסיף גם כן למעבד המזון.
נטחן היטב את כל המצרכים עד לקבלת תערובת פלאפל אחידה.
נוסיף לתערובת אבקת אפייה ושומשום ונערבב היטב עם כף.
נטגן את הפלאפל מספר דקות בשמן העמוק עד להשחמה, יש לשים לב שהפלאפל לא נשרף.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












1 דירוגים וחוות דעת
ליאל
מומלץ ביותר!! הכנתי כמות כפולה ונטרף יותר טעים ממה שאוכלים בחנות… 🙂