מתכון לניוקי תפוחי אדמה ביתי בקלות

על ידי כרמית מ. דהאן  

5 מצרכים בסיסיים שיש בכל בית משתלבים יחדיו והופכים למנה איטלקית מנצחץ - ניוקי מושלם, קל להנה וטעים במיוחד. מגישים עם רוטב עגבניות עשיר, רוטב אלפרדו ועוד..

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 25 דקות

    15 דקות

    40 דקות

מצרכים למתכון

4 תפוחי אדמה אדומים

1/2 כוס גבינת פרמז'ן

2 ביצים

1.5-2 כוסות קמח

מעט מלח

הוראות הכנה

במיקרוגל נרכך את תפוחי האדמה 17-20 דקות.

כשתפוחי האדמה רכים נקלוף אותם ונמעך היטב.

נעביר את פירה תפוחי האדמה לקערה גדולה ונצנן לטמפרטורת החדר.

נוסיף לקערה ביצים, פרמז'ן ומלח ונערבב היטב.

נתחיל להוסיף את הקמח בהדרגה, בכל פעם נעצור ונלוש היטב. נמשיך להוסיף קמח רק עד לבצק אחיד.

על משטח מקומח נגלגל את הבצק לנקניקים צרים וארוכים ונפרוס לניוקי.

נרתיח סיר גדול עם מים ומעט מלח, נכניס את הניוקי למים הרותחים ונבשל עד שהם צפים.

נעביר את הניוקי המוכנים לקערת מי קרח בכדי לעצור את הבישול ונגיש לצד רוטב חם.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00