עוגיות נס קפה ממכרות ב-20 דקות

על ידי Linda's Home Made  ,

5 דקות עבודה + 15 דקות בתנור ויש לכם עוגיות נס קפה ריחניות ומושלמות. זהירות - העוגיות נטרפות בכמה דקות. ניתן להכין פרווה או חלביות.

  • זמן עבודה: 5 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
  • 5 דקות

    15 דקות

    20 דקות

  • כ-32 עוגיות קטנות

מצרכים למתכון

3 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפייה

1 ביצה

3 כפות נס קפה

200 גרם מרגרינה / חמאה רכה

כוס סוכר

הוראות הכנה

במיקסר עם וו גיטרה נערבב את כל מצרכי העוגיות לבצק חלק.

נכין כדורים קטנים ונסדר על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.

נמחץ את הכדורים בעזרת מזלג ליצירת צורה.

נאפה בתנור חם על 180 מעלות כ-15 דקות.

נוציא ונניח ל-10 דקות.

נפדר באבקת סוכר ונטרוף.

שתפו את המתכון >>

35 דירוגים וחוות דעת

רונית

16/11/2018

פשוטות להכנה וממש טעימות
אפשר ללוש הכל ביד ואין הכרח במיקסר…

ענת

19/01/2018

מעולות

ענבל

30/07/2017

הוספתי עוד ביצה השאר לפי המתכון יצא נחמד מאוד ולא מתוקות מדיי

מעוז

08/06/2017

מעולה עם הקפה, קל מאוד להכנה

שרי

03/05/2017

יצא טעים מאוד…..כיף לשתות אותן עם הקפה.
שיניתי עם הקינמון והסוכר חום ובאמת טעים

רויטל

25/04/2017

העוגיות נראות ממש טוב ורציתי לדעת גם אם אפשר להשתמש בקמח מלא או כוסמין ופחות סוכר… שיהיה פחות משמין.

foodisgood

23/01/2017

היי הדר, כן בהחלט 🙂

הדר

16/01/2017

אם אין וו גיטרה? אפשר להשתמש במיקסר ידני רגיל?

טלי

10/10/2016

כמה עוגיות יוצאות? אפשר להוסיף שוקולד ציפס?

אושר

18/09/2016

אפשר להחליף את הקמח הרגיל במלא או כוסמין ?

אורית

25/07/2016

באמת טעימות!!

מור

16/07/2016

העוגיות נראות מעולה!!! בהחלט אכין אותם בקרוב….
לדעתי- אי אפשר להמיר בשמן כי לחמאה יש תפקיד חשוב בבצק.
הקמח הוא קמח רגיל ולא תופח במידה ורוצים קמח תופח לוותר על האבקת אפייה. ואפשר לערבב ביד את כל החומרים (לי יש מיקסר ואני עדיין מערבבת ביד)

ענת

11/07/2016

עשיתי עם כוס שמן במקום חמאה. יצא מעולה וקיבל הרבה מחמאות 🙂

בני

08/07/2016

עוגיות ממש טעימות

ענת חנון

28/06/2016

עוגיות קלות מאוד וטעימות בטירוף תודה על המתכון

שני

26/06/2016

עם ביצה אחת זה לא התגבש לבצק. הוספתי עוד אחת.
אולי קשור בסדר הוספת המצרכים?

עצלנית

17/06/2016

היוש.. נראה מעולה!
איזה קמח רגיל או תופח?

שלי

17/05/2016

חייב להשתמש במיקסר כי אין לי….. ובאיזה קמח להשתמש תופח?

עירית

15/05/2016

מעולות ממש!

לירון

10/05/2016

היי רציתי לדעת כמה זמן לשמור במקרר?

foodisgood

08/05/2016

ליאת – יש להשתמש באבקת נס קפה. אין צורך לקרר את הבצק.
רוית – מערבים בעדינות עד שהקמח נטמע.

ואלרי ל.

07/05/2016

יצאו טעימות להפליא

רוית

06/05/2016

כל הקמח עף לי!!! מה עושים? איך מערבבים?

ליאת

04/05/2016

איזה נס קפה, מגורען או אבקתי? לכמה שמן להמיר?
במידה ומשתמשת בחמאה, יש צורך לקרר את הבצק במקרר?
תודה.

שרית

04/05/2016

יצא מעולה זריז טעים ממש

מאירה

03/05/2016

כמה שמן לשים במקום חמאה?

mooshka

02/05/2016

המרתי בשמן יצא מוצלח מאד!

שרית שמש

02/05/2016

יצא טעים לגמרי במקום המרגרינה הוספתי חצי כוס שמן ורבע מים ונס קפה גרגירים

שיר

12/03/2016

הכנתי, יצא טעים מאוד

גולדי

11/03/2016

ממש מדהימות!

ורד

09/03/2016

איזה נס קפה? מגורען או אבקתי?

ענבל

28/02/2016

כמה שמן צריך להוסיף במקום המרגרינה?

לינדה אמגר לנגנואר

27/02/2016

אנה, לא ניסיתי להמיר לשמן אז אני לא יכולה להציע לך את זה .

יעל

24/02/2016

ממש מוצלח!!:)

אנה

21/02/2016

נשמע מבטיח….
האם אפשר להמיר את החמאה בשמן?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00