
לחמניות מתוקות בצורת רימון לראש השנה
על ידי המתכונים של ריקי גבאי לחם ומאפים
לחמניות מתוקות בצורת רימון, לחמניות שמככבות בשולחן ראש השנה. הלחמניות טעימות ומוסיפות אווירה חגיגית ונעימה לשולחן החג.
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
35 דקות
25 דקות
1 שעה
- 20 לחמניות קטנות
מצרכים למתכון
1 קילו קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
קורט מלח
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
2.5 כוסות מים פושרים
2 ביצים טרופות
לציפוי
ביצה טרופה
כפית סוכר
הוראות הכנה
במיקסר או ידנית נלוש את כל מצרכי הלחמניות (מלבד המלח) לכ-10 דקות לישה טובה. לאחר 5 דקות לישה נוסיף את הקמח ונמשיך ללוש.
נכסה את הקערה וניתן לבצק לנוח למשך כשעה.
נלוש לישה שנייה במטרה להוציא את האוויר מהבצק, נכסה ונניח לכחצי שעה נוספת.
מן הבצק ניצור כדורים בגודל כדורי טניס, מכדור בצק אחד ניצור כדורים קטנים יותר שישמשו אותנו לכתרים של הרימונים.
נניח את כדורי הטניס בתבנית מרופדת בנייר אפייה ונניח לכרבע שעה.
מהכדורים הקטנים ניצור כתרי רימונים ע"י יצירת 6 חתכים מהמרכז החוצה בכל כדור.
נמרח את הלחמניות בביצה טרופה עם סוכר.
נניח מעל לכל לחמנייה כתר.
נאפה את הלחמניות בתנור חם על 180 מעלות עד שהלחמניות משחימות.

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!
קרן
יואו איזה רעיון מדליק!! בטח בחיים לא יצא לי כמו במתכון :)