פתיתים צהובים עם חזה עוף
על ידי המטבח של שרית מתכונים קלים, פתיתים, תוספות
תוספת ומנה עיקרית שמכינים בסיר אחד בלבד - פתיתים צהובים עם פרוסת חזה עוף. מנה קלה ומהירה לימים שאין הרבה זמן לבשל צהריים.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
15 דקות
25 דקות
40 דקות
- 5-6 מנות
מצרכים למתכון
4 כפות שמן
1 בצל קצוץ (לא חובה)
4 פרוסות חזה עוף
שקית פתיתים
3 כוסות מים רותחים
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית כמון
מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
בסיר רחב מטגנים בצל קצוץ עם שום במשך חצי דקה.
חותכים את חזה העוף לרצועות ומוסיפים לסיר. מטגנים יחד עד שחזה העוף משנה את צבעו.
מוסיפים לסיר שקית פתיתים ותבלינים. מערבבים היטב ומטגנים כ-2 דקות.
מוסיפים לסיר מים רותחים, סורים עם מכסה ומבשלים על אש נמוכה עד שהמים מתאדים לחלוטין והפתיתים מוכנים.
בודקים את הפתיתים ובמידה ויש צורך מוסיפים עוד חצי כוס מים רותחים וממשיכים לבשל עד שהפתיתים רכים.
מערבבים בעדינו ומגישים חם.