
עוגת פיצוחים ומייפל מהירה
על ידי המתכונים של אורה ארגוב עוגות
עוגת פיצוחים היא העוגה המושלמת לאירוח, היא קלה להכנה ותמיד יוצאת טעימה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
-
20 דקות
45 דקות
1 שעה 5 דקות
- תבנית 26
הוראות הכנה
בקערה גדולה נערבב חמאה, ביצה ואבקת סוכר, ננפה פנימה קמח ואבקת אפייה, נוסיף גרידת לימון ונערבב לתערובת אחידה.
נחמם תנור ל-180 מעלות, ניצוק את בלילת העודה לתבנית 26 משומנת ונאפה כ-20 דקות.
נוציא את העוגה מהתנור ובעודה חמה נפזר עליה שערות חלבה באופן שווה.
נקלה את הפיצוחים במחבת כ-2 דקות ונפזר מעל לשערות החלווה.
נחזיר את העוגה לאפייה של 15-20 דקות נוספות.
בעודה חמה, ניצוק על העוגה את סירופ המייפל באופן שווה.
נכניס את העוגה לעוד כ-10 דקות בתנור, נוציא לצינון בטמפרטורת החדר.
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
חני
28/05/2016
יצא מצוין!! אחרי שהוצאתי את התחתית מהתנור פיזרתי חלבה פיצוחים לא קלויים זילפתי ככוס מייפל חצי זה לא מספיק והחזרתי לעשר דקות לתנור. זה הכל.

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!