עוגת פיצוחים ומייפל מהירה

על ידי המתכונים של אורה ארגוב  

עוגת פיצוחים היא העוגה המושלמת לאירוח, היא קלה להכנה ותמיד יוצאת טעימה.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 20 דקות

    45 דקות

    1 שעה 5 דקות

  • תבנית 26

מצרכים למתכון

לתחתית

100 גרם חמאה רכה מאוד

1 ביצה

3/4 כוס אבקת סוכר

2 כוסות קמח

1/2 שקית אבקת אפייה

1/2 כפית גרידת לימון

100 גרם שערות חלווה

מעל לעוגה

חופן קשיו חצויים

חופן בונדוק חצויים

חופן שקדים מולבנים קצוצים גס

חופן בוטנים שבורים

חופן פיסטוקים קצוצים גס

1/2 כוס סירופ מייפל

הוראות הכנה

בקערה גדולה נערבב חמאה, ביצה ואבקת סוכר, ננפה פנימה קמח ואבקת אפייה, נוסיף גרידת לימון ונערבב לתערובת אחידה.

נחמם תנור ל-180 מעלות, ניצוק את בלילת העודה לתבנית 26 משומנת ונאפה כ-20 דקות.

נוציא את העוגה מהתנור ובעודה חמה נפזר עליה שערות חלבה באופן שווה.

נקלה את הפיצוחים במחבת כ-2 דקות ונפזר מעל לשערות החלווה.

נחזיר את העוגה לאפייה של 15-20 דקות נוספות.

בעודה חמה, ניצוק על העוגה את סירופ המייפל באופן שווה.

נכניס את העוגה לעוד כ-10 דקות בתנור, נוציא לצינון בטמפרטורת החדר.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

חני

28/05/2016

יצא מצוין!! אחרי שהוצאתי את התחתית מהתנור פיזרתי חלבה פיצוחים לא קלויים זילפתי ככוס מייפל חצי זה לא מספיק והחזרתי לעשר דקות לתנור. זה הכל.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00