
עוגת פיצוחים ומייפל מהירה
על ידי המתכונים של אורה ארגוב עוגות
עוגת פיצוחים היא העוגה המושלמת לאירוח, היא קלה להכנה ותמיד יוצאת טעימה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
20 דקות
45 דקות
1 שעה 5 דקות
- תבנית 26
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
בקערה גדולה נערבב חמאה, ביצה ואבקת סוכר, ננפה פנימה קמח ואבקת אפייה, נוסיף גרידת לימון ונערבב לתערובת אחידה.
נחמם תנור ל-180 מעלות, ניצוק את בלילת העודה לתבנית 26 משומנת ונאפה כ-20 דקות.
נוציא את העוגה מהתנור ובעודה חמה נפזר עליה שערות חלבה באופן שווה.
נקלה את הפיצוחים במחבת כ-2 דקות ונפזר מעל לשערות החלווה.
נחזיר את העוגה לאפייה של 15-20 דקות נוספות.
בעודה חמה, ניצוק על העוגה את סירופ המייפל באופן שווה.
נכניס את העוגה לעוד כ-10 דקות בתנור, נוציא לצינון בטמפרטורת החדר.
1 דירוגים וחוות דעת
חני
יצא מצוין!! אחרי שהוצאתי את התחתית מהתנור פיזרתי חלבה פיצוחים לא קלויים זילפתי ככוס מייפל חצי זה לא מספיק והחזרתי לעשר דקות לתנור. זה הכל.