עוגיות אגוזים קלות וטעימות

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  

בצק אחד! 3 וריאציות שונות! גג 5 דק' עבודה! ויש לכם עוגיות מושלמות עם הקפה... מתכון לעוגיות אגוזים נימוחות וקלות להכנה. ניתן למלא בשוקולד / ריבת חלב, לקשט בפקאנים או לפזר אבקת סוכר מעל.

  • זמן עבודה: 5 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 15 דקות
  • 5 דקות

    10 דקות

    15 דקות

  • כ-50 עוגיות

מצרכים למתכון

200 גר' חמאה/מחמאה לפרווה (רכה מאוד)

חצי כוס סוכר

1 סוכר וניל

100 גר' אגוזים טחונים

2 וחצי כוסות קמח

1 א. אפייה

1/2כוס קורנפלור

1/4 כוס חלב/מים לפרווה

1/4 כוס שמן

הוראות הכנה

בקערה גדולה נערבב את כל חומרי העוגיות עד לכדי בצק נעים ונוח לעבודה. אם הבצק יבש נוסיף 2 כפות מים / חלב, אם הבצק מעט דביק נוסיף 2 כפות גדושות קמח.

נחמם תנור ל-180 מעלות. בינתיים ניצור מבצק העוגיות כ-50 כדורי קטנטנים.

נרפד תבנית הנייר אפייה ונסדר על הנייר את העוגיות תוך שמירה על רווחים. כעת נשטח מעט את העוגיות עם היד.

בחצי מכמות העוגיות (או בכמה שבוחרים) נשקיע חצי פקאן ונשטח מעט.

נאפה את העוגיות המשך 8 דקות, נוציא מהתנור ונמתין לצינון מלא (לא לגעת לפני שהעוגיות מתקררות).

ליצירת עוגיות סנדוויץ' נמלא בין כל 2 עוגיות שוקולד / ריבת חלב 1 ממרח נוגט או כל מילוי אחר אהוב.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

Shola Meshulami

01/07/2015

נראה טוב ננסה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00