
מיני פשטידות בטטה מתקתקות
על ידי כרמית מ. דהאן מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים, פשטידות וקישים
לשומרים על המשקל ולא רק - מתכון מעולה למיני פשטידות בטטה עם קישואים. פשטידות טעימות ובריאות לארוחת ערב וגם לאירוח. ניתן להכין בגרסה טבעונית.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
15 דקות
25 דקות
40 דקות
- 12-14 פשטידות
הוראות הכנה
את הבטטות נקלוף ונגרד בפומפייה. נגרד גם קישוא ונסחט מנוזלים.
נחמם מחבת נון סטיק עם 2 כפות שמן ובה נטגן את הבצל עד לשקיפות. נוסיף את הבטטות והקישוא ונטגן עוד כ-2 דקות.
נניח את הירקות המטוגנים בקערה גדולה ולה נוסיף פטרוזיליה קצוצה, ביצים, קמח, פירורי לחם, אבקת מרק , תבלינים ואבקת אפייה ונבחש היטב לבלילה אחידה.
נשמן תבנית שקעים עם ספריי שמן וניצוק לכל שקע כשלושת רבעי גובה, נרסס מעט בעוד ספריי שמן.
נאפה את הפשטידות בתנור חם על 200 מעלות כ-20 דקות.
לפשטידות טבעוניות ניתן להמיר את הביצים בפירה מתפוח אדמה גדול / 4-5 כפות טחינה גולמית.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!