סלט טאבולה עם רימון, חמוציות ופירות העונה

על ידי טלי אלעזר  , ,

שדרוג טעים ומיוחד לסלט הטאבולה הרגיל עם מגוון פירות העונה, חמוציות, גרגירי רימון ועוד.. סלט צבעוני ומרענן שמתאים לאירוח, לארוחת ערב קלה ואפילו כתוספת לצהריים.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 15 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

  • סלט גדול

מצרכים למתכון

כוס בורגול עבה

4 חופני פטרוזיליה (או לפי הטעם)

2 שזיפים

2 אפרסקים

חופן חמוציות

גרגירים מרימון שלם (או לפי הטעם)

לתיבול

שמן זית

מלח

מיץ לימון

בצל ירוק (לא חובה)

הוראות הכנה

תחילה נשרה את הבורגול במים פושרים כחצי שעה, או עד לריכוך ונסחט מנוזלים.

את הפירות נחתוך לקוביות קטנות בגודל שווה, את הירק נקצוץ דק דק.

בקערה גדולה נערבב את הבורגול עם הפירות, הירק, החמוציות וגרגירי הרימון.

נוסיף שמן זית ותבלינים ונערבב היטב, נטעם ונתקן תיבול לפי הטעם.

אפשר להוסיף לסלט כל פרי שאוהבים.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00