FoodisGood

סלט כרוב עם תירס במיונז (של אולמות אירועים)

הסלט הקלאסי הזה משלב באמת את כל מה שאנחנו אוהבים, מצד אחד הוא סלט כרוב במיונז ומהצד השני התירס והשמיר מקפיצים את הטעם שלו לגמרי והופכים אותו לסלט חביב על כולם! המתכון שלנו הוא הקלאסי, קל להכנה ונשמר במקרר היטב עד 3 ימים.

זמן עבודה: 5 דקות | סלט קטן

מצרכים:

  • 1/2 כרוב בינוני חתוך לרצועות דקות מאוד (עדיף במנדולינה)
  • 1 כוס גרגירי תירס (מקופסת שימורים או קפוא ומופשר)
  • חופן עלי שמיר קצוצים דק (לא יותר מכוס אחת)
  • 2 כפות מיונז
  • 1/4 לימון סחוט
  • 1/3 כפית מלח (או יותר לפי הטעם)
  • 1/4 כפית פלפל שחור (או יותר לפי הטעם)
  • *טיפ: ניתן להוסיף ביצה קשה לסלט וליהנות מסלט משודרג עוד יותר

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים היטב את הכרוב עם הלימון ומרככים אותו מעט בעזרת הידיים.
  2. מוסיפים לקערת הכרוב את שאר מצרכי הסלט, כולל התיבול, ומערבבים היטב.
  3. מכסים את הקערה ומניחים במקרר לפחות לשעה אחת.
  4. את הסלט ניתן לשמור במקרר עד 3 ימים.

עוד סלטי מיונז קלאסיים:

כבד קצוץ מושלם לפסח

ישנן דרכים רבות ושונות להכנת כבד קצוץ, אבל זה המתכון הטוב ביותר! מתכון לכבד קצוץ מאוד פשוט להכנה עם תוצאה מנצחת.

עוגת אספרסו בחושה ומהירה

עוגת האספרסו הזאת מושלמת להכנה בכל ימות השנה, היא מתאימה לאירוח חברים ומשפחה או סתם כעוגה פשוטה של אמצע שבוע

סלט ברוקולי טרי וחגיגי

סלט ברוקולי טרי, טעים וסופר חגיגי. אם אתם מתכננים ארוחה חגיגית, אירוח בני משפחה או חג – תשימו את הסלט הזה במרכז השולחן, הוא יהיה הכוכב!

דילוג לתוכן