FoodisGood

סלט כרוב סגול במיונז הכי טעים שיש

כרוב, מיונז ומגע של חומץ מתאחדים ויוצרים סלט טעים במרקם קרמי, הסלט המושלם לכל אירוע. הכרוב פריך ומרענן, והמיונז מוסיף לסלט בדיוק את הכמות הנכונה של הקרמיות. הסלט הזה כל כך קל להכנה וניתן להגיש אותו קר או בטמפרטורת החדר. זו התוספת המושלמת למנגל קייצי או לארוחת ערב חורפית. ומכיוון שהוא עשוי רק מכמה מרכיבים פשוטים, הוא גם מאוד ידידותי וקל להכנה. אז קדימה, נסו את המתכון הזה לסלט כרוב אדום עם מיונז – אתם תשמחו שעשיתם זאת!

זמן עבודה: 7 דקות | סלט גדול ומשביע

מצרכים:

  • 1/2 כרוב סגול גדול
  • ½ כפית מלח
  • ½ כף סוכר
  • 1/4 כפית פלפל לבן
  • 1 כף חומץ או מיץ לימון סחוט
  • 1 שן שום כתושה
  • 3 כפות מיונז

הוראות הכנה:

  1. קוצצים את הכרוב לרצועות דקות, הכי כדאי לקצוץ את הכרוב במעבד מזון ליצירת רצועות דקות דקות.
  2. מעבירים את רצועות הכרוב לקערה, ממליחים ומעסים היטב את הכרוב עם המלח.
  3. מוסיפים לקערת הכרוב את שאר מצרכי הסלט. מערבבים היטב.
  4. את הסלט מאחסנים בקערה מכוסה בניילון נצמד במקרר, נשמר היטב למשך 2-3 ימים.

עוד סלטי כרוב מעולים:

שיתוף

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.