Refresh

This website www.foodisgood.co.il/general/espresso-cake/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת אספרסו בחושה ומהירה

עוגת האספרסו הזאת מושלמת להכנה בכל ימות השנה, היא מתאימה לאירוח חברים ומשפחה או סתם כעוגה פשוטה של אמצע שבוע. בזכות היוגורט מרקם העוגה רך ועסיסי והאספרסו נותן לה בדיוק את העומק שהיא צריכה.

זמן עבודה: 10 דקות | תבנית: תבנית אינגליש קייק גדולה או 2 קטנות

מצרכים:

  • 3 ביצים
  • 1 וחצי כוסות סוכר חוס
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 יוגורט גרם יוגורט יווני
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות תמצית אספרסו
  • 1/3 כוס מים חמימים
  • 2 כוסות קמח תופח
  • חופן אגוזי מלך קצוצים גס
  • חופן שבבי שוקולד צ'יפס

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה גדולה מקציפים את הביצים עם מטרפה ידנית, מוסיפים סוכר ומקציפים לכדי קצף בהיר ותפוח.
  3. מוסיפים שמן, יוגורט, פודינג וניל, אספרסו ומים ומקציפים יחדיו כדקה.
  4. מוסיפים פנימה את הקמח ובוחשים רק עד שהקמח נטמע בבלילת העוגה.
  5. מוסיפים אגוזי מלך ושוקולד צ'יפס, בחושים מעט.
  6. משמנים תבנית ויוצקים פנימה את בלילת העוגה.
  7. אופים בתנור למשך 45 דקות.

עוד מתכונים מתוקים לאוהבי הקפה:

  1. עוגיות רוגלך קפה זריזות
  2. עוגת שוקולד-קפה בלי טיפת קמח
  3. עוגת רולדה וניל עם קרם קפה

דילוג לתוכן