FoodisGood

עוגת אספרסו בחושה ומהירה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
עוגת האספרסו הזאת מושלמת להכנה בכל ימות השנה, היא מתאימה לאירוח חברים ומשפחה או סתם כעוגה פשוטה של אמצע שבוע. בזכות היוגורט מרקם העוגה רך ועסיסי והאספרסו נותן לה בדיוק את העומק שהיא צריכה.

זמן עבודה: 10 דקות | תבנית: תבנית אינגליש קייק גדולה או 2 קטנות

מצרכים:

  • 3 ביצים
  • 1 וחצי כוסות סוכר חוס
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 יוגורט גרם יוגורט יווני
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות תמצית אספרסו
  • 1/3 כוס מים חמימים
  • 2 כוסות קמח תופח
  • חופן אגוזי מלך קצוצים גס
  • חופן שבבי שוקולד צ'יפס

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה גדולה מקציפים את הביצים עם מטרפה ידנית, מוסיפים סוכר ומקציפים לכדי קצף בהיר ותפוח.
  3. מוסיפים שמן, יוגורט, פודינג וניל, אספרסו ומים ומקציפים יחדיו כדקה.
  4. מוסיפים פנימה את הקמח ובוחשים רק עד שהקמח נטמע בבלילת העוגה.
  5. מוסיפים אגוזי מלך ושוקולד צ'יפס, בחושים מעט.
  6. משמנים תבנית ויוצקים פנימה את בלילת העוגה.
  7. אופים בתנור למשך 45 דקות.

עוד מתכונים מתוקים לאוהבי הקפה:

  1. עוגיות רוגלך קפה זריזות
  2. עוגת שוקולד-קפה בלי טיפת קמח
  3. עוגת רולדה וניל עם קרם קפה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email