FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגיות רוגלך קפה זריזות

עוגיות מושלמות למתחילים שרוצים קצת להשקיע – הבצק מאוד קל להכנה, המילוי נהדר לאוהבי הקפה ומשלב מתיקות ומרירות בדיוק במידה הנכונה והתוצאה נפלאה! נסו ולא תתחרטו.

זמן עבודה: 20 דקות | 16 עוגיות בינוניות

מצרכים:

לבצק:
4 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס שמן
1 כוס מים רותחים

למילוי:
2 חלבונים
3/4 כוס סוכר
כף אבקת קפה נמס

הוראות הכנה:

  1. נקציף חלבונים עם סוכר כ-2 דקות ולקראת סוף ההקצפה נוסיף נס קפה ונקפל פנימה.
  2. נלוש את כל מצרכי הבצק עד לקבלת כדור בצק גמיש. נחלק את הבצק ל-4 חלקים.
  3. נפתח כל חלק ונרדד לעיגול גדול ודק, נמרח 1/4 ממילוי הקפה על כל חלק.
  4. בעזרת חותכן פיצה נחתוך למשולשים כ-8 משולשים. נגלגל כל משולש מבחוץ פנימה לקבלת צורת רוגלך.
  5. נסדר את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונאפה בתנור חם על 180 מעלות כ-20 דקות. נצנן, נפדר באבקת סוכר ונגיש.
    *נאחסן את העוגיות בצנצנת אטומה בטמפרטורת החדר.

אוהבים קינוחי קפה? אל תפספסו את המתכונים הבאים:

  1. עוגת קפה בחושה
  2. עוגת שוקולד קפה בלי קמח
  3. עוגת שמרים קפה נוסטלגית
דילוג לתוכן