עוגיות מושלמות למתחילים שרוצים קצת להשקיע – הבצק מאוד קל להכנה, המילוי נהדר לאוהבי הקפה ומשלב מתיקות ומרירות בדיוק במידה הנכונה והתוצאה נפלאה! נסו ולא תתחרטו.
זמן עבודה: 20 דקות | 16 עוגיות בינוניות
מצרכים:
לבצק:
4 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס שמן
1 כוס מים רותחים
למילוי:
2 חלבונים
3/4 כוס סוכר
כף אבקת קפה נמס
הוראות הכנה:
- נקציף חלבונים עם סוכר כ-2 דקות ולקראת סוף ההקצפה נוסיף נס קפה ונקפל פנימה.
- נלוש את כל מצרכי הבצק עד לקבלת כדור בצק גמיש. נחלק את הבצק ל-4 חלקים.
- נפתח כל חלק ונרדד לעיגול גדול ודק, נמרח 1/4 ממילוי הקפה על כל חלק.
- בעזרת חותכן פיצה נחתוך למשולשים כ-8 משולשים. נגלגל כל משולש מבחוץ פנימה לקבלת צורת רוגלך.
- נסדר את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונאפה בתנור חם על 180 מעלות כ-20 דקות. נצנן, נפדר באבקת סוכר ונגיש.
*נאחסן את העוגיות בצנצנת אטומה בטמפרטורת החדר.