Refresh

This website www.foodisgood.co.il/general/rugelach-coffee-cookies/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגיות רוגלך קפה זריזות

עוגיות מושלמות למתחילים שרוצים קצת להשקיע – הבצק מאוד קל להכנה, המילוי נהדר לאוהבי הקפה ומשלב מתיקות ומרירות בדיוק במידה הנכונה והתוצאה נפלאה! נסו ולא תתחרטו.

זמן עבודה: 20 דקות | 16 עוגיות בינוניות

מצרכים:

לבצק:
4 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס שמן
1 כוס מים רותחים

למילוי:
2 חלבונים
3/4 כוס סוכר
כף אבקת קפה נמס

הוראות הכנה:

  1. נקציף חלבונים עם סוכר כ-2 דקות ולקראת סוף ההקצפה נוסיף נס קפה ונקפל פנימה.
  2. נלוש את כל מצרכי הבצק עד לקבלת כדור בצק גמיש. נחלק את הבצק ל-4 חלקים.
  3. נפתח כל חלק ונרדד לעיגול גדול ודק, נמרח 1/4 ממילוי הקפה על כל חלק.
  4. בעזרת חותכן פיצה נחתוך למשולשים כ-8 משולשים. נגלגל כל משולש מבחוץ פנימה לקבלת צורת רוגלך.
  5. נסדר את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונאפה בתנור חם על 180 מעלות כ-20 דקות. נצנן, נפדר באבקת סוכר ונגיש.
    *נאחסן את העוגיות בצנצנת אטומה בטמפרטורת החדר.

אוהבים קינוחי קפה? אל תפספסו את המתכונים הבאים:

  1. עוגת קפה בחושה
  2. עוגת שוקולד קפה בלי קמח
  3. עוגת שמרים קפה נוסטלגית
דילוג לתוכן