עוגת שכבות בצק וקצף נס קפה

על ידי אגמים - שרון טויטו  

עוגת שכבות בצק וקצף נס קפה נהדרת וממכרת במיוחד, קלה מאוד להכנה ומומלצת בעיקר לאירוח.

  • זמן עבודה: 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 35 דקות

    35 דקות

  • תבנית 26 עגולה

מצרכים למתכון

לבצק:

1/2 קילו קמח

250 גרם חמאה רכה

30 גרם שמרים יבשים

1/2 כוס מים פושרים

4 חלמונים

קורט מלח

לקצף נס קפה:

4 חלבונים

1.5 כוסות סוכר

2 כפות אבקת קפה נמס

להברשה:

ביצה טרופה

הוראות הכנה

את מצרכי הבצק נלוש לישה טובה עד לקבלת בצק רך.

נחלק ל-4 חלקים ונרדד כל חלק לעיגול בקוטר התבנית.

נכין את הקצף: נקציף חלבונים עם סוכר.

לקראת סוף ההקצפה נוסיף נס קפה ונקפל פנימה.

נשמן תבנית עגולה 26, נניח בתחתית התבנית עיגול בצק ונמרח שכבת קצף נדיבה.

נמשיך כך - עיגול / קצף / עיגול / קצף / עיגול בצק.

נסיים את השכבות עם שכבת בצק ונבריש במעט ביצה טרופה

נאפה את העוגה בתנור חם על 170 מעלות למשך 45 דקות.

שתפו את המתכון >>

7 דירוגים וחוות דעת

דניאלה

30/05/2019

יצא מדהים. בצק נוח לעיבוד. שמתי 2 כוסות סוכר ושיטחתי את הבצק בתבנית ענקית מרובעת
שמתי את הקצף ואז עוד שכבת בצק. יצא מעלף.
אני אכנס לאתר הזה עוד הרבה 🙂

רותי

21/04/2017

לא יצא מספיק מתוק אבל אחלה עוגה. מרשימה.

מוריה

21/10/2016

האם אפשר להמיר את החמאה במשהו אחר כדי שהעוגה תהיה פרווה?

Nesya

26/06/2016

כדאי לשים יותר נס קפה וסוכר , ולא לוותר על אבקת סוכר לאחר האפיה

קרן

15/05/2016

אין צורך בהתפחה?

foodisgood

08/05/2016

היי חגית,
ניתן להמיר את הקצף נס קפה בקצף שוקולד.

חגית

03/05/2016

אפשר להחליף את הקצף נס קפה בשוקולד

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00