FoodisGood

הצטרפו לקהילה שלנו (+450K חברים) ברשתות החברתיות!


עוגת שכבות בצק וקצף נס קפה

על ידי אגמים - שרון טויטו  

עוגת שכבות בצק וקצף נס קפה נהדרת וממכרת במיוחד, קלה מאוד להכנה ומומלצת בעיקר לאירוח.

  • זמן עבודה: 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 35 דקות

    35 דקות

  • תבנית 26 עגולה

מצרכים למתכון

לבצק:

1/2 קילו קמח

250 גרם חמאה רכה

30 גרם שמרים יבשים

1/2 כוס מים פושרים

4 חלמונים

קורט מלח

לקצף נס קפה:

4 חלבונים

1.5 כוסות סוכר

2 כפות אבקת קפה נמס

להברשה:

ביצה טרופה

הוראות הכנה

את מצרכי הבצק נלוש לישה טובה עד לקבלת בצק רך.

נחלק ל-4 חלקים ונרדד כל חלק לעיגול בקוטר התבנית.

נכין את הקצף: נקציף חלבונים עם סוכר.

לקראת סוף ההקצפה נוסיף נס קפה ונקפל פנימה.

נשמן תבנית עגולה 26, נניח בתחתית התבנית עיגול בצק ונמרח שכבת קצף נדיבה.

נמשיך כך - עיגול / קצף / עיגול / קצף / עיגול בצק.

נסיים את השכבות עם שכבת בצק ונבריש במעט ביצה טרופה

נאפה את העוגה בתנור חם על 170 מעלות למשך 45 דקות.

8 דירוגים וחוות דעת

אביטל

אין על העוגה הזאת בעולם
עוגה ממכרת ברמות!!!!!
אהבתי ברמות אכין שוב
תודה ענקית!!!!

דניאלה

יצא מדהים. בצק נוח לעיבוד. שמתי 2 כוסות סוכר ושיטחתי את הבצק בתבנית ענקית מרובעת
שמתי את הקצף ואז עוד שכבת בצק. יצא מעלף.
אני אכנס לאתר הזה עוד הרבה 🙂

רותי

לא יצא מספיק מתוק אבל אחלה עוגה. מרשימה.

מוריה

האם אפשר להמיר את החמאה במשהו אחר כדי שהעוגה תהיה פרווה?

Nesya

כדאי לשים יותר נס קפה וסוכר , ולא לוותר על אבקת סוכר לאחר האפיה

קרן

אין צורך בהתפחה?

היי חגית,
ניתן להמיר את הקצף נס קפה בקצף שוקולד.

חגית

אפשר להחליף את הקצף נס קפה בשוקולד

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.