עוגת שכבות בצק וקצף נס קפה
על ידי אגמים - שרון טויטו עוגות
עוגת שכבות בצק וקצף נס קפה נהדרת וממכרת במיוחד, קלה מאוד להכנה ומומלצת בעיקר לאירוח.
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
35 דקות
35 דקות
- תבנית 26 עגולה
מצרכים למתכון
לבצק:
1/2 קילו קמח
250 גרם חמאה רכה
30 גרם שמרים יבשים
1/2 כוס מים פושרים
4 חלמונים
קורט מלח
לקצף נס קפה:
4 חלבונים
1.5 כוסות סוכר
2 כפות אבקת קפה נמס
להברשה:
ביצה טרופה
הוראות הכנה
את מצרכי הבצק נלוש לישה טובה עד לקבלת בצק רך.
נחלק ל-4 חלקים ונרדד כל חלק לעיגול בקוטר התבנית.
נכין את הקצף: נקציף חלבונים עם סוכר.
לקראת סוף ההקצפה נוסיף נס קפה ונקפל פנימה.
נשמן תבנית עגולה 26, נניח בתחתית התבנית עיגול בצק ונמרח שכבת קצף נדיבה.
נמשיך כך - עיגול / קצף / עיגול / קצף / עיגול בצק.
נסיים את השכבות עם שכבת בצק ונבריש במעט ביצה טרופה
נאפה את העוגה בתנור חם על 170 מעלות למשך 45 דקות.
8 דירוגים וחוות דעת
אביטל
אין על העוגה הזאת בעולם
עוגה ממכרת ברמות!!!!!
אהבתי ברמות אכין שוב
תודה ענקית!!!!
דניאלה
יצא מדהים. בצק נוח לעיבוד. שמתי 2 כוסות סוכר ושיטחתי את הבצק בתבנית ענקית מרובעת
שמתי את הקצף ואז עוד שכבת בצק. יצא מעלף.
אני אכנס לאתר הזה עוד הרבה :)
רותי
לא יצא מספיק מתוק אבל אחלה עוגה. מרשימה.
מוריה
האם אפשר להמיר את החמאה במשהו אחר כדי שהעוגה תהיה פרווה?
Nesya
כדאי לשים יותר נס קפה וסוכר , ולא לוותר על אבקת סוכר לאחר האפיה
קרן
אין צורך בהתפחה?
היי חגית,
ניתן להמיר את הקצף נס קפה בקצף שוקולד.
חגית
אפשר להחליף את הקצף נס קפה בשוקולד