
עוגת שכבות בצק וקצף נס קפה
על ידי אגמים - שרון טויטו עוגות
עוגת שכבות בצק וקצף נס קפה נהדרת וממכרת במיוחד, קלה מאוד להכנה ומומלצת בעיקר לאירוח.
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
-
35 דקות
35 דקות
- תבנית 26 עגולה
הוראות הכנה
את מצרכי הבצק נלוש לישה טובה עד לקבלת בצק רך.
נחלק ל-4 חלקים ונרדד כל חלק לעיגול בקוטר התבנית.
נכין את הקצף: נקציף חלבונים עם סוכר.
לקראת סוף ההקצפה נוסיף נס קפה ונקפל פנימה.
נשמן תבנית עגולה 26, נניח בתחתית התבנית עיגול בצק ונמרח שכבת קצף נדיבה.
נמשיך כך - עיגול / קצף / עיגול / קצף / עיגול בצק.
נסיים את השכבות עם שכבת בצק ונבריש במעט ביצה טרופה
נאפה את העוגה בתנור חם על 170 מעלות למשך 45 דקות.
שיתוף >>
7 דירוגים וחוות דעת
דניאלה
30/05/2019
יצא מדהים. בצק נוח לעיבוד. שמתי 2 כוסות סוכר ושיטחתי את הבצק בתבנית ענקית מרובעת
שמתי את הקצף ואז עוד שכבת בצק. יצא מעלף.
אני אכנס לאתר הזה עוד הרבה 🙂
רותי
21/04/2017
לא יצא מספיק מתוק אבל אחלה עוגה. מרשימה.
מוריה
21/10/2016
האם אפשר להמיר את החמאה במשהו אחר כדי שהעוגה תהיה פרווה?
Nesya
26/06/2016
כדאי לשים יותר נס קפה וסוכר , ולא לוותר על אבקת סוכר לאחר האפיה
קרן
15/05/2016
אין צורך בהתפחה?

08/05/2016
היי חגית,
ניתן להמיר את הקצף נס קפה בקצף שוקולד.
חגית
03/05/2016
אפשר להחליף את הקצף נס קפה בשוקולד

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!